Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου - Τις προτάσεις λένε ότι περιμένουν οι Βρυξέλλες

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε μια παράλληλη εξέλιξη και πάντα με την επιφύλαξη για το αν ισχύει όπως μεταδίδουν  διπλωματικές πλευρές εκ μέρους των Θεσμών, στόχος του Έλληνα πρωθυπουργού είναι να πάρει επάνω του όλη τη διαπραγμάτευση με τη σύμφωνη γνώμη και του σημερινού κυβερνητικού συμβουλίου, κάτι για το οποίο έχει ήδη ενημερώσει την Κομισιόν.  Παράλληλα υπάρχει δέσμευση πως οι προτάσεις θα σταλούν έως σήμερα το απόγευμα (το αργότερο το βράδυ) ώστε να υπάρξει επεξεργασία μέχρι το κρίσιμο αυριανό Eurogroup.
Δεν ξέχασαν να τρομοκρατήσουν και πάλι λέγοντας ότι η αργοπορία όμως που εκ νέου σημειώνεται επιτείνει τον εκνευρισμό με αποτέλεσμα ήδη να εκπονούνται από τους δανειστές σενάρια για κάθε περίπτωση, ακόμη κι αυτή της ρήξης. "Είμαστε προετοιμασμένοι πως η διαπραγμάτευση ενδεχομένως να μην ολοκληρωθεί αύριο. Το κρίσιμο όμως πρόβλημα είναι κάτω από ποιες συνθήκες θα προχωρήσουμε στην μεθαυριανή ημέρα" αναφέρουν πηγές.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.