Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Παρέμβαση του Γάλλου προέδρου για την αποψινή 7μερή - Φ.Ολάντ προς Α.Τσίπρα: «Αλέξη, απόψε πρέπει να υπάρξει λύση»

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΕ 
 «Αλέξη, απόψε πρέπει να υπάρξει λύση» φέρεται να διαμήνυσε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα  κατά τη διάρκεια σύντομης συνομιλίας που είχαν οι δύο ηγέτες στο περιθώριο της συνάντησης κορυφής της ΕΕ που πραγματοποιείται στις Βρυξέλες.

Ο λόγος βέβαια για την 7μερή συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 21:00 (άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται να ξεκινήσει μετά τις 22:00) και στην οποία εκτός του πρωθυπυοργού θα μετέχουν οι  Μέρκελ, Ολάντ, Ντάισελμπλουμ, Τουσκ, Ντράγκι και Γιούνκερ.
Η απάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού στον Γάλλο πρόεδρο ήταν το σήκωμα του αντίχειρα που σημαίνει «οκ».
Μάλιστα ο Γάλλος πρόεδρος είχε δηλώσει νωρίτερα ότι η ΕΕ πρέπει να θέσει τα «οικονομικά της εργαλεία» στη διάθεση της Ελλάδας δείχνοντας πως τουλάχιστον για τον ίδιο το θέμα της οριστική λύσης της αδιεξόδου πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, σήμερα.
Η απάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού στον Γάλλο πρόεδρο ήταν το σήκωμα του αντίχειρα που σημαίνει «οκ».
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.