Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Αλ. Μητρόπουλος: Αν υλοποιηθεί κατά το γράμμα η συμφωνία του Eurogroup, ο λαός δεν θα αντέξει νέα μέτρα

«Τιμωρητική διάθεση των δανειστών»
Αλ. Μητρόπουλος: Αν υλοποιηθεί κατά το γράμμα η συμφωνία του Eurogroup, ο λαός δεν θα αντέξει νέα μέτρα

Σκληρή κριτική στο κείμενο της συμφωνίας με τους εταίρους έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ 

Προσύμφωνο χωρίς δεσμευτικότητα χαρακτήρισε τη συμφωνία του Eurogroup ο Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. «Πρόκειται για προσύμφωνο χωρίς δεσμευτικότητα με πολλές δεσμεύσεις, πολύ σαφείς για την ελληνική πλευρά και πολλές επιφυλάξεις από την πλευρά των δανειστών», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας τους όρους του κειμένου για το ζήτημα του χρέους, την επίτευξη των πρωτογενών πλεονασμάτων και τον προσβλητικό, όπως τον χαρακτήρισε, όρο για τα 11 δισ. τα οποία «ούτε καν λογιστικά δεν θα είναι εδώ πλέον».

Αν και τόνισε ότι δεν έχει καμία διάθεση κριτικής στην κυβέρνηση σπεύδοντας μάλιστα να της δώσει συγχαρητήρια, ο κ. Μητρόπουλος τόνισε ότι οι όροι της συμφωνίας είναι σε βάρος της Ελλάδας, κάνοντας λόγο για μίσος, μισαλλοδοξία και τιμωρητική διάθεση των δανειστών και κυρίως της γερμανικής πλευράς.
 video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.