Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Εκλογή μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα.

Ο Δήμαρχος λαμβάνοντας το λόγο είπε τα εξής:
Καλωσορίσατε καταρχάς όλοι
“Σας εύχομαι καλή πενταετία, να περάσουμε καλά όλοι και να είμαστε δημιουργικοί εύχομαι. Επειδή η σημερινή διαδικασία είναι τελείως τυπική και υπάρχει νομοθεσία και πρωτόκολλο, θα εκλέξουμε το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου και τις επιτροπές.
Θέλω να σας δηλώσω παρόλο η ψηφοφορία είναι μυστική, ότι όλοι εμείς, η δική μας παράταξη αποφάσισε ότι οι αποφάσεις σας είναι εκ των προτέρων δεκτές είτε με μυστική είτε με φανερή ψηφοφορία, διότι θεωρούμε ότι έχετε το δικαίωμα ψηφίζετε τους ανθρώπους που θα σας εκπροσωπούν στο προεδρείο και στις επιτροπές, πρόεδρος είναι η κ. Κατσαρού-Σταυρακοπούλου, η οποία κατά το νόμο ήρθε πρώτη σε σταυρούς, οπότε έχει το λόγο, εγώ δεν θα έχω πάλι το λόγο, οπότε σας καλωσορίζω και πάλι και σας εύχομαι καλή πενταετία” .

“Μετά την αποσφράγιση των φακέλων καταμετρήθηκαν από τον προεδρεύοντα
Σύμβουλο, είκοσι δύο (22) σταυροί προτίμησης για τον υποψήφιο Πρόεδρο κ. Σπύρο Λιβαθινό, που αποτελούν την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ακολούθως, μετά την αποσφράγιση των φακέλων καταμετρήθηκαν από τον προεδρεύοντα Σύμβουλο, είκοσι εννέα (29) σταυροί προτίμησης για τον υποψήφιο Αντιπρόεδρο κ. Χρήστο Στάμο, που αποτελούν την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Τέλος, μετά την αποσφράγιση των φακέλων καταμετρήθηκαν από τον προεδρεύοντα Σύμβουλο, είκοσι δύο (22) σταυροί προτίμησης για τον υποψήφιο Γραμματέα κ. Αλέξανδρο Αστρινάκη, που αποτελούν την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου”.

“Μετά το πέρας της αναφερόμενης διαδικασίας διαπιστώθηκε από τον προεδρεύοντα Σύμβουλο ότι εκλέχθηκαν για δυόμιση έτη (7.9.2014- 5.3.2017) Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ.. Σπύρος Λιβαθινός, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Χρήστος Στάμος, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Αλέξανδρος Αστρινάκης”
Πηγή: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.