Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Η πρώτη συγκέντρωση της «Δύναμης Πολιτών Μαραθώνα»

 Επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος ο Φώτης Δεληβοριάς. Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου η «Δύναμη Πολιτών Μαραθώνα» πραγματοποίησε την πρώτη συγκέντρωσή της στο Δημαρχείο της Νέας Μάκρης.
Αποφασίστηκε η κάθοδος στις δημοτικές εκλογές για τη διεκδίκηση του Δήμου Μαραθώνα. Επικεφαλής ορίστηκε ο Φώτης Δεληβοριάς ο οποίος θα είναι και ο υποψήφιος δήμαρχος.

Ο Φώτης Δεληβοριάς στον σύντομο λόγο του έκανε έναν απολογισμό αναφερόμενος στις ενέργειες και τα επιτεύγματα της παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο. Αμέσως μετά πήραν το λόγο μέλη από τα κινήματα για τον ΧΥΤΑ Γραμματικού και για τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Νέας Μάκρης.
Ακολούθησαν ερωτήσεις των πολιτών και η ανησυχία τους για το μέλλον του τόπου. Παρεμβάσεις στη συζήτηση έκαναν οι κάτοικοι της Αγίας Κυριακής που ανησυχούν για το υπόγειο καλώδιο το οποίο διέρχεται από τις αυλές των σπιτιών τους.
Κάτοικοι από το Βαρνάβα και το Γραμματικό εξέφρασαν την πικρία τους για την απομόνωση που τους έχει βάλει η τωρινή Δημοτική αρχή.
Δημιουργήθηκε εκλογική επιτροπή και της ανατέθηκε από το σύνολο των παραβρισκόμενων η κατάρτιση ενός ψηφοδελτίου πολυσυλλογικού και αντιπροσωπευτικού για την νίκη και την ανατροπή.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας και Αλέξης Μητρόπουλος, από το δημοτικό συμβούλιο οι Βασίλης Τζιλάβης, Γιώργος Δρακούλης, Στέφανος Θεοδωρίδης και Νίκος Ιωνάς, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής και πλήθος κόσμου.
Η «Δύναμη Πολιτών Μαραθώνα» θα συνεχίσει τις συγκεντρώσεις στο Μαραθώνα, Γραμματικό και Βαρνάβα σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πηγή: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.