Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Κυριάκος Γκίκας - Νέα δεδομένα για το ΚΕΛ Μαραθώνα

Η Δημοτική Κοινότητα ΒΑΡΝΑΒΑ πρόκειται να συνδεθεί με την Ψυτάλλεια.
Ένας ξενιτεμένος δημότης από την Αγγλία ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Μαραθώνα
Λονδίνο 17-11-2013 
ΠΡΟΣ Δήμο Μαραθώνα
Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Σύμφωνα με το έγγραφο της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων από το Γραφείο του Ειδικού
Γραμματέα με Α.Π. 12146. Τα δεδομένα αλλάζουν για το Βιολογικό Κ.Ε.Λ του Δήμου Μαραθώνα.

 Σύμφωνα με τους ισχύοντες Περιβαλλοντικούς όρους (ΚΥΑ 140774/11.6.2009), το ΚΕΛ Ψυτάλλειας έχει τη δυνατότητα επεξεργασίας των λυμάτων των κάτωθι περιοχών του Λεκανοπεδίου Αττικής. Των περιοχών η σύνδεση των οποίων δεν έχει ακόμη συντελεστεί και εκτιμάται ότι θα γίνει στο προσεχές μέλλον. Πρόκειται για τις περιοχές Πατήματος Χαλανδρίου, Καλλιθέας Πεντέλης, Κιούρκων, ΒΑΡΝΑΒΑ, Καπανδριτίου, Αγία Στεφάνου, Κρυονερίου, Άνοιξης Σταμάτας, Ροδόπολης, Δροσίας Διονύσου, Υπόλοιπο Αχαρνών, Αδάμων Κηφισίας, Βοτανικού, Ελληνικού, υπόλοιπο Σαλαμίνας. 
 Από το έγγραφο αυτό είναι ευκρινές ότι η Δημοτική Κοινότητας ΒΑΡΝΑΒΑ του Δήμου μας πρόκειται να συνδεθεί με την Ψυτάλλεια, όσο αφορά την επεξεργασία των λυμάτων. 
Με βάση τα ανωτέρω, τι έχει οριστικά συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Μαραθώνα και για ποιες Δημοτικές Κοινότητες ή Δήμους και ποια περιοχή θα φιλοξενήσει το ΚΕΛ;
Σας Ευχαριστώ θερμά 
 Κυριάκος Γκίκας 

Πηγή:
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.