Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Χωρίς νερό ο Βαρνάβας

Τα βυτιοφόρα και τα πυροσβεστικά οχήματα άδειασαν σχεδόν όλες τις δεξαμενές λόγω της πυρκαγιάς και τα σπίτια στο υψόμετρο έμειναν χωρίς νερό – Από το πρωί στο χωριό η αντιδήμαρχος Ματίνα Μυλωνά  με συνεργεία του δήμου

Χωρίς νερό ο Βαρνάβας
Χωρίς νερό έχουν μείνει αρκετά σπίτια στο Βαρνάβα, αυτά που βρίσκονται σε μεγαλύτερο υψόμετρο, ενώ σε άλλες οικίες το νερό φτάνει με το σταγονόμετρο. Αιτία δεν είναι αυτή τη φορά κάποια βλάβη στο σύστημα υδροδότησης αλλά η έλλειψη νερού!

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που έκαψε μια πανέμορφη και καταπράσινη χαράδρα στο Βαρνάβα, πυροσβεστικά οχήματα και βυτιοφόρα σχεδόν «στράγγισαν» τις δεξαμενές για να περιορίσουν την έκταση της φωτιάς. Αποτέλεσμα ήταν να μπλοκαριστεί το σύστημα υδροδότησης.
Έτσι από νωρίς το πρωί η αντιδήμαρχος Ματίνα Μυλωνά με συνεργεία του δήμου Μαραθώνα γεμίζουν και δοκιμάζουν τις δεξαμενές γιατί με τον γενικό καύσωνα ουδείς θέλει να πει το… νερό νεράκι!

Πηγή: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.