Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Νέα επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα

Η ΕΜΥ προειδοποιεί για νέα επέλαση του χιονιά που θα διαρκέσει για περίπου ένα 24ωρο – Στο δρόμο τα συνεργεία του δήμου για να παραμείνουν ανοιχτές οι κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης

Νέα επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα
Η ηλιοφάνεια που έκανε την εμφάνισή της το πρωί της Τετάρτης είναι μάλλον παροδική, αν πιστέψουμε τους υπευθύνους της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Η ΕΜΥ εξέδωσε νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων το οποίο θα χτυπήσει και την Αττική από το μεσημέρι.
Το συγκεκριμένο κύμα έρχεται από τα δυτικά, με ισχυρές χιονοπτώσεις αρχικά και έντονες βροχοπτώσεις αργότερα και ενίσχυση των ανέμων στα πελάγη, όπου η έντασή τους θα φτάσει ακόμη και τα 10 μποφόρ.

Στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Μαραθώνα αναμένονται χιονοπτώσεις (πιθανότατα ισχυρές στα βορειότερα διαμερίσματα) κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Η συγκεκριμένη πρόβλεψη της ΕΜΥ προκαλεί νέους πονοκεφάλους στους υπευθύνους του δήμου οι οποίοι βρίσκονται από τα ξημερώματα στους δρόμους.
Λίγο μετά τις έντεκα το πρωί αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων προς Γραμματικό, Καλέτζι, Βαρνάβα, ενώ τα συνεργεία ρίχνουν στους δρόμους αλάτι προκειμένου να αντιμετωπιστεί επαρκώς και η αναμενόμενη νέα χιονόπτωση.

Οι αντιδήμαρχοι Μαραθώνα, Χρήστος Στάμος και Βασίλης Μεγαγιάννης εποπτεύουν το έργο των εκχιονιστικών μηχανημάτων στο Γραμματικό το πρωί της Τετάρτης

Πηγή: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.