Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Μεγάλα προβλήματα σε Γραμματικό – Βαρνάβα

Θέλουμε να συγχαρούμε τους υπαλλήλους της τοπικής Κοινότητας Βαρνάβα και τον πρόεδρο, για την επιμέλεια που έδειξαν ώστε να διατηρηθούν οι δρόμοι ανοιχτοί.

Αποκλεισμένο το Καλέτζι, έντονος πάγος σε Νέο Βουτζά και πολλές περιοχές του Μαραθώνα

Μεγάλα προβλήματα σε Γραμματικό – Βαρνάβα
Με μεγάλα προβλήματα διεξάγεται αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία σε αρκετά σημεία του δήμου Μαραθώνα. Από τις πρώτες πρωινές ώρες οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Σωτηρίου και Χρήστος Στάμος έχουν «χτενίσει» όλες τις περιοχές του δήμου και προσπαθούν με τα μηχανήματα του δήμου να κρατήσουν ανοιχτούς τουλάχιστον τους κεντρικούς δρόμους.
Υπό έλεγχο η κατάσταση στο Βαρνάβα, όπου ο κεντρικός δρόμος προς Καπανδρίτι είναι ανοιχτός ενώ τα μηχανήματα συνεχίζουν και στους περιφερειακούς δρόμους. Κλειστό φυσικά παραμένει το δημοτικό σχολείο.

Στο Γραμματικό, τα μηχανήματα προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτό τον κεντρικό, ο οποίος όμως λόγω της έντονης χιονόπτωσης χρειάζεται συνεχώς υποστήριξη. Παράλληλα συνεχίζονται και οι προσπάθειες στους περιφερειακούς.
Στο Μαραθώνα, το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζει το Καλέτζι, στο οποίο αυτή τη στιγμή μεταβαίνουν τα μηχανήματα του δήμου ενώ στον υπόλοιπο δήμο υπάρχει κατά τόπους πάγος στο οδόστρωμα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.Τα σχολεία τόσο σε Γραμματικό όσο και Μαραθώνα, παρέμειναν κλειστά –όπως σας ενημερώσαμε χθες.
Στη Νέα Μάκρη, η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη. Ελάχιστα τα προβλήματα που περιορίζονται κυρίως στο Νέο Βουτζά και αυτό λόγω πάγου και όχι λόγω ποσότητας χιονιού. Ήδη αλατιέρα του δήμου έχει ξεκινήσει για την περιοχή, προκειμένου να λύσει το πρόβλημα.
Τα σχολεία παραμένουν ανοιχτά εκτός από το Γυμνάσιο του Νέου Βουτζά που λόγω καιρικών συνθηκών και συγκοινωνίας παρέμεινε κλειστό.
Πηγή: 
-------------------------------
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.