Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΡΝΑΒΑ –Συμπαραστεκόμαστε στους υπαλλήλους καθαριότητας προσδοκώντας υποστήριξη του Δήμου για βελτίωση της κατάστασης και για την ανακύκλωση.


ΕΔΩ εκτός στο να καταγράφουμε, τα προβλήματαοφείλουμε να επαινέσουμε την φιλότιμη προσπάθεια των ολιγάριθμων υπαλλήλων της καθαριότητας που με πενιχρά μέσα προσπαθούν να επιτελέσουν το τιτάνιο έργο της καθαριότητας στο χωριό μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εικόνα της καθαριότητας (αποκομιδής απορριμμάτων) στον Βαρνάβα σίγουρα βελτιώθηκε, όμως είναι πάρα πολλά ακόμη αυτά που πρέπει να γίνουν για να αντιστρέψουμε την άθλια εικόνα που παρουσιάζεται στο περιβάλλον,
από την βαριά κληρονομιά που μας άφησε η προηγούμενη Κοινοτική Αρχή (μπάζα και σκουπίδια σε ρεματιές και γειτονιές).

 Όσον αφορά την ανακύκλωση δυστυχώς διαπιστώνουμε καθημερινά πως δεν εφαρμόζεται στην πράξη και αυτό το έχουμε τονίσει επανειλημμένα στον Δήμαρχο, χωρίς όμως να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα.

Χωρίς λοιπόν την κατάλληλη και ουσιαστική υποστήριξη από τον Δήμο Μαραθώνα σε προσωπικό και μέσα, η κατάσταση θα επιδεινώνεται συνεχώς, χωρίς να είναι πλέον αναστρέψιμη.

Η ευθύνη πλέον ανήκει σε εσάς κ. Δήμαρχε.

Σχετικά:
Πηγή: 
----------------------
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.