Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Η ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟ

Παρουσία του Δημάρχου κ. Ιορδάνη Λουίζου και με τη συμμετοχή 14 δρομέων του Συλλόγου «Τελμησσός» Μαραθώνα διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο Σικάγο ο μεγάλος Μαραθώνιος Δρόμος της Αμερικανικής μεγαλούπολης.
Ο συγκεκριμένος Μαραθώνιος Δρόμος συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των πέντε μεγαλύτερων Μαραθωνίων Δρόμων της Υφηλίου μαζί με αυτούς της Βοστώνης, της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Βερολίνου. Περισσότεροι από 45.000 δρομείς από κάθε γωνιά του πλανήτη έδωσαν για 35η χρονιά ραντεβού στην αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου του Σικάγο με το Μαραθώνα, γενέτειρα του Μαραθωνίου Δρόμου, να καταλαμβάνει για πρώτη φορά περίοπτη θέση έχοντας τόσο έντονη αγωνιστική εκπροσώπηση.
Ομάδα 14 αθλητών του Συλλόγου «Τελμησσός» Μαραθώνος αποτελούμενη από τους Βλάσση Καραβασίλη, Κώστα Μποτόπουλο, Βαγγέλη Γκίκα, Γιώργο Αποστόλου, Μαρία Σταμούλη, Μιχάλη Ηλιάδη, Χρήστο Καλομοίρη, Σπύρο Μαρκοζάννες, Γιώργο Μανιά, Γιώργο Σκουρή, Όλγα Νάνου, Δημήτρη Συντέτο, Γιάννη Θεοδώρου και Χριστόφορο Βούδρη, προσκεκλημένοι της Ελληνικής Ομογένειας και του Hellenic Foundation, συμμετείχαν στον αγώνα εκπροσωπώντας την Ελλάδα και την πόλη μας.
Ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Ιορδάνης Λουίζος, επίσημος προσκεκλημένος της Οργανωτικής Επιτροπής, άναψε τη φλόγα του Μαραθωνίου Δρόμου στο Greek Town που φώτισε με τη λάμψη της όλη τη διοργάνωση.
Στις φωτογραφίες
- Οι 14 αθλητές του Συλλόγου «Τελμησσός» Μαραθώνος με το Δήμαρχο Μαραθώνος κ.Ιορδάνη Λουίζο και τον Αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Παναγιώτη Δημάκο κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο O'Hare Σικάγο μπροστά στην εικαστική δημιουργία «ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» του διεθνούς φήμης Έλληνα γλύπτη Θεόδωρου Παπαγιάννη.
- Εξώφυλλο της εφημερίδας Chicago Tribune με το Βλάση Καραβασίλη, Πρόεδρο και αθλητή του Συλλόγου «Τελμησσός» Μαραθώνος, κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου Δρόμου του Σικάγο.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.