Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Η ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ


2/10/2011     Παρουσία του Δημάρχου κ. Ιορδάνη Λουίζου και με τη συμμετοχή 14 δρομέων του Συλλόγου «Τελμησσός» Μαραθώνα διεξάγεται τη Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο Σικάγο ο μεγάλος Μαραθώνιος Δρόμος της Αμερικανικής μεγαλούπολης.
Ο συγκεκριμένος Μαραθώνιος Δρόμος συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των πέντε μεγαλύτερων Μαραθωνίων Δρόμων της Υφηλίου μαζί με αυτούς της Βοστώνης, της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Βερολίνου.
Περισσότεροι από 45.000 δρομείς από κάθε γωνιά του πλανήτη δίνουν για 35η χρονιά ραντεβού στην αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου του Σικάγο, μόνο που ανάμεσά τους το πρωί της προσεχούς Κυριακής 9 Οκτωβρίου, ο Μαραθώνας θα έχει περίοπτη θέση.
Για πρώτη φορά η γενέτειρα πόλη του Μαραθωνίου Δρόμου θα έχει τόσο έντονη αγωνιστική εκπροσώπηση, καθώς 14 αθλητές του Συλλόγου «Τελμησσός»  αναχωρούν την Τετάρτη για τις Ηνωμένες Πολιτείες προσκεκλημένοι της Ελληνικής Ομογένειας και του Hellenic Foundation.
Μαζί τους θα βρίσκεται και ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Ιορδάνης Λουίζος, επίσημος προσκεκλημένος της Οργανωτικής Επιτροπής, ο οποίος θα μεταφέρει τη φλόγα του Μαραθωνίου Δρόμου που θα ανάψει στο Greek Town και θα φωτίσει με τη λάμψη της όλη τη διοργάνωση.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της αποστολής του Μαραθώνα στο Σικάγο, πέραν των επαφών για την αδελφοποίηση των δύο πόλεων, ο Δήμαρχος πρόκειται να συναντηθεί και με σημαντικούς παράγοντες της Ελληνικής ομογένειας σε μια προσπάθεια ανεύρεσης επενδυτικών πόρων για το Δήμο του Μαραθώνα αλλά και καθορισμό μεθόδων συνεργασίας που θα συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της πόλης μας.
Οι δρομείς που θα εκπροσωπήσουν την πόλη μας και το Σύλλογο «Τελμησσός» στο φετινό Μαραθώνιο Δρόμο του Σικάγο είναι οι: Βλάσσης Καραβασίλης, Κώστας Μποτόπουλος, Βαγγέλης Γκίκας, Γιώργος Αποστόλου, Μαρία Σταμούλη, Μιχάλης Ηλιάδης, Χρήστος Καλομοίρης, Σπύρος Μαρκοζάννες, Γιώργος Μανιάς, Γιώργος Σκουρής, Όλγα Νάνου, Δημήτρης Συντέτος, Γιάννης Θεοδώρου και Χριστόφορος Βούδρης.
 Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.