Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΒΑΡΝΑΒΑΣ- ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ απο τα καμμένα δέντρα

Επιμένω στο θέμα.... 
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.
Όρια στροφής Βαρνάβα προς Καπανδρίτι
Δεν πρόλαβα σήμερα να πάρω νεώτερη φωτογραφία  από το σημείο. Περιγραφικά όμως σας λέω πως τα δέντρα που βλέπετε έχουν ήδη αποκολληθεί από το κεκλιμένο έδαφος και είναι έτοιμα να πέσουν από στιγμή σε στιγμή στο οδόστρωμα. 
Παίρνω ξανά και ξανά τηλεφώνα  σε όλους τους αρμόδιους (τοπική κοινότητα και αντιδημαρχία Μαραθώνα) αλλά κανείς μέχρι σήμερα ΔΕΝ κάνει τίποτα για να αποφευχθεί το μοιραίο.
Ο αρμόδιος της τοπικής Κοινότητας μου λέει ότι το γνωρίζει αλλά περιμένει το δασαρχείο και την αστυνομία, η δε αντιδημαρχία ότι θα το φροντίσει.
Τώρα θα γίνω καυστικός...όταν για κρίσιμα θέματα σαν και αυτό περιμένουν να κινηθούν οι χρονοβόρες διαδικασίες για να ενεργοποιηθούν, τότε τι γίνεται με τα άλλα επίσης κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εδώ στο Βαρνάβα. Ποιος θα είναι υπεύθυνος από την ενδεχόμενη απώλεια ανθρώπινης ζωής? Είμαι σίγουρος ότι θα τα ρίξουν ο ένας στον άλλον...
Εγώ όμως ξέρω τον κίνδυνο και δεν εφησυχάζω...περιμένω λοιπόν μέχρι αύριο το αργότερο  ο τοπικός πρόεδρος να αναλάβει την πρωτοβουλία να πάει να τα κόψει μόνος του...χωρίς διαδικασίες. Οι ανθρώπινες ζωές έχουν την πρώτη και αποκλειστική προτεραιότητα. Κουνηθείτε επιτέλους...

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ και κοινοποίηση στους αρμόδιους ηλεκτρονικά - Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011


ΒΑΡΝΑΒΑΣ- ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ απο τα καμμένα δέντρα

Όρια στροφής Βαρνάβα προς Καπανδρίτι
Ήταν τέλη Ιουλίου κι εγώ οδηγούσα από Βαρνάβα προς Καπανδρίτι, ξαφνικά πάνω σε αυτή την στροφή είδα μπροστά μου ένα καμένο ξεραμένο δέντρο πάνω στο οδόστρωμα κι άρχισα να πατάω τα φρένα για να το αποφύγω. Η ψυχή μου πήγε στην κούλουρη.
Πήρα αμέσως την Πυροσβεστική τους ενημέρωσα,  να μεριμνήσουν γρήγορα για αποφυγή  ατυχήματος και με την ευκαιρία τους παρακάλεσα να κόψουν και να απομακρύνουν και τα υπόλοιπα δέντρα. Μου συνέστησαν να πάρω την τοπική Κοινότητα του Βαρνάβα κι αυτό έκανα.
Στην επιστροφή μου από Καπανδρίτι με ευχαρίστηση διαπίστωσα πως η πυροσβεστική είχε απομακρύνει το δέντρο από το οδόστρωμα, αλλά όχι τα υπόλοιπα δέντρα που φαίνονται στην φωτογραφία. Προφανώς είναι αρμοδιότητα της τοπικής Κοινότητας η οποία αν και έχει ενημερωθεί σχετικά δεν έχει φροντίσει μέχρι σήμερα να τα κόψει. Αν πέσουν και κτυπήσουν κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο ή άνθρωπο ποιος θα ευθύνεται?  ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ, παρακαλούμε άλλη μια φορά για κοπή και απομάκρυνση των δέντρων πριν είναι αργά. Πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ BLOG "ΑΣ ΦΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.