Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Σχόλιο αναγνώστη που αξίζει να διαβάσετε..."ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ":

Σχόλιο αναγνώστη που αξίζει να διαβάσετε...
Ο/Η Παρατηρητής άφησε ένα σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ":

Προσωπικά χαίρομαι για τον διάλογο αυτό που εμφανίζει διάπλατα την ισχυρή απαίτηση των όλων μας, να αποκαλυφθούν ενδεχόμενα σκάνδαλα που έχουν πραγματοποιηθεί στον τόπο μας από την έλλειψη διαφάνειας διαχείρισης, με τους στημένους διαγωνισμούς κ.λ.π και με νομότυπες αποφάσεις.
Βέβαια το διαδίκτυο δεν είναι ο κατάλληλος τόπος για να αναδειχθούν τα θέματα αυτά. Προτείνω λοιπόν την συνεργασία ενεργών πολιτών μαζί με πρώην και νυν αυτοδιοικητικούς που θέλουν και επιθυμούν να “καθαρίσουν” το τοπίο με την συλλογή των απαραίτητων στοιχείων που θεμελιώνουν καταγγελίες.
Πρέπει να αποκατασταθεί το αίσθημα δικαίου. Πρώην και νυν αυτοδιοικητικοί, οφείλουν να δείξουν και να αποδείξουν ότι " δεν είναι όλοι το ίδιο" τιμωρώντας όλους αυτούς που είχαν βάλλει “δάκτυλο στο μέλι”...
Σήμερα, στην εποχή της μεγάλης οικονομικής κρίσης την οποία ζούμε αναζητάμε όλοι ευθύνες για την σημερινή κατάσταση. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την διαδικασία Ελέγχου και διαφάνειας ( δεν χρειάζεται να κάνουμε τα ίδια με τους Βουλευτές σε καταστάσεις τύπου Siemens…) οι νοοτροπίες αυτές πρέπει να εκλείψουν. Υπάρχουν ευθύνες και πρέπει να αποδοθούν έγκαιρα.
 
Πηγή:
Σχόλιο: Το Ερώτημα μας παραμένει ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ...

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ για την δημοσίευση του σχολίου μου.
    Παρεμπιπτόντως θέλω να συμπληρώσω στα παραπάνω την ανάγκη:
    " συνεργασίας ενεργών ή μη πολιτών" της επιτροπής οικονομικών του Δήμου μαζί με ορκωτούς λογιστές.
    Λεπτομέρειες που θα πρέπει να εξετασθούν ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.