Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΕΞΩΡΑΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ



Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα αλλά χωρίς επίσημη ενημέρωση, οπότε επιφυλασσόμαστε.
Είδαμε όμως  και μάθαμε, πως παραλία Βαρνάβα άρχισε σιγά σιγά να αλλάζει όψη.
Διαθέτει πλέον ναυαγοσώστη και χημικές τουαλέτες. Απομακρύνθηκαν παλιά σκουριασμένα αντικείμενα όπως παγκάκια, κάδοι απορριμάτων κλπ. Τοποθετήθηκαν επιπλέουσες κορύνες προστασίας λουομένων όπως και Πύργος παρατηρητηρίου ναυαγοσώστη. Επίσης διαπιστώσαμε πως μπήκε κάποια τάξη στην εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας και προστασίας των λουομένων.
Ακούσαμε πως πολλά ακόμη έρχονται που θα υλοποιηθούν σύντομα για την αξιοποίηση και βελτίωση της εικόνας της πανέμορφης παραλίας Βαρνάβα.
Το ολοκληρωμένο σχέδιο εξωραϊσμού της παραλίας, μας είναι άγνωστο, ελπίζουμε κάποια στιγμή να το μάθουμε και να το αναδείξουμε.
Επίσης μάθαμε και το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη πως το όλο project της μελέτης εξωραϊσμού Παραλίας ανατέθηκε από τον Δήμαρχο στον τοπικό Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο (πρώην Νέων Κατοίκων).

Εμείς  ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου αξιοποίησης της Παραλίας Βαρνάβα και θα το παρακολουθούμε βήμα βήμα.

1 σχόλιο:

  1. καλλιο αργα παρα ποτε!!
    πρεπει βεβαια να βοθησουμε κ εμεις ολοι.
    κυριως με τη συσταση ενος ΕΝΙΑΙΟΥ φορεα ολων των κατοικων ,με στοχο την συνεχη υποδειξη προβληματων κ τη γνωστοποιηση τους προς την καινουργια δημοτικη αρχη,παρακαμπτωντας ΤΕΛΕΙΩΣ τους σημερινους αβουλους κ ανικανους τοπικους αρχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.