Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Just Added
Print
eruoΠιστοποιητικό Συστήματος Διαχειριστικής Επάρκειας έλαβε ο Δήμος Μαραθώνος από την EUROCERT Ευρωπαϊκή Εταιρία Ελέγχων και Πιστοποιήσεων Α.Ε. Η πιστοποίηση αυτή που έγινε σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΛΟΤ 1429:2008, αποτελεί αναγκαίο εργαλείο συστηματικής προσέγγισης των Υπηρεσιών που εμπλέκονται στη διαχείριση και υλοποίηση έργων μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου ΕΣΠΑ 2007- 2013.
Πέραν αυτού με τη συγκεκριμένη επάρκεια διασφαλίζεται και η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών του Δήμου προς τους δημότες του και κάθε συναλλασσόμενο, εξασφαλίζοντας τη σταθερή ποιότητα των υπηρεσιών, τη καταγραφή των επιχειρησιακών διεργασιών, την οργάνωση του συστήματος, την ικανοποίηση των συναλλασσόμενων και τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας και αξιοπιστία των υπηρεσιών.
Ο Δήμαρχος κ. Ιορδάνης Λουίζος φανερά ικανοποιημένος από την επιτυχία αυτή του Δήμου Μαραθώνος δήλωσε ότι «Η πιστοποίηση αυτή πρόκειται να συμβάλει καθοριστικά στην ομογενοποίηση του νέου μας Δήμου και να έχει ευεργετικές επιπτώσεις στη συνολική λειτουργία του.  Έχουμε υποχρέωση απέναντι στην πόλη μας να βελτιωνόμαστε διαρκώς και πέρα από τα αυτονόητα να προσφέρουμε και κάθε καινοτόμο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση υπηρεσία στους Δημότες και στους κατοίκους μας».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.