Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

3 Καλές ιδέες για ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ στο Σπίτι!!! Διαβάστε παρακάτω......


Η Ανακύκλωση στο σπίτι είναι μία από τις καλύτερες ιδέες για τη συμβολή μας στην αποκατάσταση της υγείας του πλανήτη. Υπάρχουν πολλές ιδέες ανακύκλωσης που μπορούν να βοηθήσουν όχι μόνο το περιβάλλον, αλλά και την τσέπη μας. Μερικές καλές ιδέες για ανακύκλωση στο σπίτι περιλαμβάνουν:
  1. Διατήρηση και χρήση όλων των βιοδιασπώμενων υλικών που πετάμε για οργανικό λίπασμα. Αντί να πετάμε τις φλούδες από πατάτες, μπανάνες ή αποφάγια, μπορούμε να  μαζέψουμε όλα αυτά τα υλικά σε ένα σωρό στο κήπο μας και να το χρησιμοποιήσουμε ως οργανικό λίπασμα ή απλά μπορούμε να τα κρατήσουμε μακριά από τις χωματερές και να τα αφήσουμε να βιοδιασπαστούν στην φύση.
  2. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικούς κάδους για πλαστικό, γυαλί, χαρτί και αλουμίνιο ώστε η ανακύκλωση τους να είναι πιο  εύκολη.
  3. Καλό θα ήταν να μην πετάμε παλιά αντικείμενα τα οποία μπορούν να ξανά χρησιμοποιηθούν με διαφορετικό τρόπο ή απλά να δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Οι ηλεκτρικές συσκευές μπορούν να ανακυκλωθούν είτε από εμπόρους σκραπ (ρακοσυλλέκτες), από λιανεμπόρους,  δήμους, ιδιωτικές επιχειρήσεις και δημόσιους οργανισμούς. Ρούχα, παπούτσια, και άλλα προσωπικά αντικείμενα μπορούμε να τα δώσουμε  για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.