Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ.ΒΟΥΛΓΑΡΗ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ - ΚΑΘΗΓΗΤΗ! και απερχόμενου προέδρου της Κοινότητας Βαρνάβα.

Με ένα κλικ.

ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ: κ. Βούλγαρη ήρθε ο καιρός να μιλήσετε για τα επιτεύγματά σας σαν Κοινοτάρχης του Βαρνάβα Αττικής!

Η Απάντηση του κ. Βούλγαρη...

boulgaris n. είπε...
Σας απαντω σημερα ημερα εθνικης εορτης 28ης οκτωβριου.Ο φασισμος παντα θα εξαφανιζεται.Σας προκαλω σε δημοσια αντιπαραθεση οπου και οποτε θελετε.Στη ζωη μου επελεξα παντα το δρομο των αετων,εσεις των ερπετων,γλυφοντας και σερνοντας.Στις δημοκρατιες αποφασιζει οι πλειοψηφια των πολιτων,οι πολιτες με ανεδειξαν πεντε τετραετιες προεδρο κοινοτητας.βγειτε απο το καβουκι σας και απο τον αψυχο υπολογιστη και αν τολματε μιληστε στους πολιτες.Αυτα κυριε αποστολοπουλε για εσας και την παρεα σας.Οσο αναφορα τα ανωνυμα σχολια,δεν συνομιλω με τυφλοποντικες της κοινωνιας.Ας βγαλουν τις μασκες και τις κουκουλες για να φανει η γυμνια τους στην κοινωνια.

7 σχόλια:

  1. Προσεχε νικο ο βοθρος σου γεμισε και τα σκατ.. σου τρέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι κι εγώ μέλος της Παρέας του Κύριου Αποστολόπουλου.
    Κυριάκος Γκίκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5τετραετιες Βούλγαρη-δυστυχώς. Δεν πάει άλλο.
    Σαν έξυπνος πολιτικάντης εξέθρεψε στο ΒΑΡΝΑΒΑ μια κατάσταση βολέματος, τακτοποίησης, εκμετάλλευσης και διαφθοράς συνειδήσεων φτωχών ανθρώπων και βιοπαλαιστών του ξεχασμένου από την πολιτεία χωριού του Βαρνάβα.Δυστυχώς οι ψηφοφόροι εξέλεγαν αυτόν που τους άξιζε και έτσι η διαφθορά συνεχίστηκε για αρκετές τετραετίες.
    Οι εποχές όμως άλλαξαν ο κόσμος και η νεολαία ξύπνησαν και κατάλαβαν το παιχνίδι, έτσι ο άρχοντας έμεινε πλέον γυμνός χωρίς οπαδούς.Σε πρόσφατη πολιτική συγκέντρωση κατάλαβε ότι τα στρατά του πλέον δεν τον ακολουθούν(μαζεύτηκαν στην συγκέντρωση 60-70 άτομα μαζί με τους καφενόβιους της πλατείας, και τους 20 περίπου αλλοδαπούς που χάζευαν)
    Η εποχή Βούλγαρη τέλειωσε, όποιος και να βγει στις εκλογές θα τα καταφέρει καλύτερα! Εμπρός λοιπόν για την απαλλαγή...ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ψηφίστε Βαρναβιώτες απο ΟΛΑ τα κόμματα.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι ο χαρακτηρας. Σαν νεα κάτοικος πήγαινα στη αρχη σε κοινοτικα συμβουλια μέχρι που συχαθεικα τον ανρθωπο. λασπη παντου αγενεια αλητεια πολιτικη του αισχηστου. τοτε καταλαβα που επεσα.κριμα για το χωριο και τους ομορφους ανθρωπους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ. Βούλγαρη- είμαι οργανωμένο μέλος της Ν.Δ και ένθερμος υποστηρικτής του Β. Κικίλια για την περιφέρεια. Η παράταξη σας τίμησε να μπείτε στο συνδυασμό της, φερθείτε λοιπόν ανάλογα και τιμήστε την παράταξη. Αντεγκλήσεις αυτού του επιπέδου με κατοίκους της περιοχής σας και γενικότερα της περιφέρειας είναι ανάρμοστη και δεν εκφράζει με κανένα τρόπο τον χαρακτήρα και το νόημα του αγώνα μας. Παρακαλώ λοιπόν να συμμορφωθείτε και να αποφεύγεται μελλοντικά τέτοιες καταστάσεις. Οι πολίτες έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κΕ στυλιανίδη δεν σας ξέρω αλλα να αγιασει το στομα σας, ειμαι κι εγω στην παραταξη και ειμαι θυμωμενη με τον κυριο αυτο που προσβαλει ολους μας, χυδαίος και απαραδεκτος.γνωριζω το κ.αποστολοπουλο προσωπικα οπως πολλοι φίλοι για την προσφορα του στην κοινοτητα για το θεμα της ανακυκλωσης κλπ.η λασπη που του ριχνει ο βουλγαρης, μας εχει εξοργισει.λαθος ανθρωπο διαλεξαμε και ο κοσμος θα μας τιμωρηση.
    με αγωνιστικους χαιρετισμους Μαρινα Τσιρογιανοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θα σας πούμε ούτε όνομα ούτε τον συνδυασμό μας. Κάναμε πρόταση στον κ.Αποστολόπουλο, αλλά αυτός το αρνήθηκε ευγενικά. Μας είπε ότι δεν προτίθεται προς το παρόν να ασχοληθεί με την πολιτική και ότι προτιμά να μείνει στα χαρακώματα για να μπορέσει να βοηθήσει τους εκλεγμένους αντιπρόσωπους του χωριού του από την θέση του ενεργού πολίτη.
    Αυτό το θαυμάσαμε εκεί που άλλοι σχεδόν σχεδόν μας παρακαλούσαν. Μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή