Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.


 
Υποψήφιος Δήμαρχος

κ. Κατσαρός (επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ν. Μάκρης) με συνέντευξή του στην τοπική εφημερίδα "Δημότης" δήλωσε παρών στην εκλογική μάχη, ως υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μαραθώνα, δηλώνοντας "ενεργός πολίτης"  κι όχι "επαγγελματίας πολιτικός".
Διαβεβαιώνει ότι στην παράταξή του θα συνεργαστούν πρόσωπα από τον Βαρνάβα, το Γραμματικό, τον Μαραθώνα και την Ν. Μάκρη που θα εκπλήξουν.
κ. Γ. Κόλλιας - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Η Δημοτική Κίνηση «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΑΡΝΑΒΑ», του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΛΛΙΑ (πρώην Πρόεδρου της Κοινότητας Βαρνάβα) με συντριπτική πλειοψηφία των μελών της, αποφάσισε να συνεργαστεί με την Δημοτική Παράταξη του ενιαίου Δήμου Μαραθώνα «ΝΕΑ ΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Κατσαρό.

------------------------------------------------------


 κ. Σάββας Τζιλάβης –Υποψήφιος Δήμαρχος

Ο Σάββας Τζιλάβης έδωσε στην δημοσιότητα την διακήρυξη της παράταξής του.  Ανάμεσα στους Πολίτες που υπογράφουν την διακήρυξη διακρίναμε τρεις Βαρναβιώτες. Τον Πέτρο Στάμου, τον Γιώργο Ι. Κατσίκη, και τον Θανάση Δήμα. Ο πρώτος ήταν Αντιπρόεδρος της Κοινότητας με τον κ. Νίκο Βούλγαρη.

--------------------------------------------------------------------------

κ. Λοΐζος -Υποψήφιος Δήμαρχος

Για τον κ. Λουίζο μάθαμε ότι βρίσκεται σε επαφή με δύο πρώην Κοιν. Συμβούλους του Βαρνάβα από την παράταξη του Γ. Κόλλια. Τους κ. Νίκο Τσιμίνη και Σταύρο Αυγέρη.
---------------------------------------------

Οι δε Κοινοτάρχες Γραμματικού Κούκης και Βαρνάβα Βούλγαρης εμφανίζονται να δηλώνουν, προς το παρόν, ότι δεν προτίθενται να ασχοληθούν με τις εκλογές κι ότι αποσύρονται οριστικά. Θα δείξει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.