Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ...

Προς τον «ΑΝΩΝΥΜΟ»
Αγαπητέ φίλε Π…

Είσαι σχετικά μικρός ακόμα για την ηλικία σου και ίσως συγχωρούνται μερικά πράγματα μέχρι να αποκτήσεις τις σωστές εμπειρίες που διδάσκει σ όλους μας η ζωή.

Μας στέλνεις προσβλητικά σχόλια προσωπικού περιεχομένου, σαν «ΑΝΩΝΥΜΟΣ» που κατ εξαίρεση μερικά δημοσιεύσαμε σε διάφορα άρθρα.
Επίσης σημειώνουμε την εντελώς κακόβουλη ενέργεια σου να καταγγείλεις στο αυτόματο σύστημα προστασίας της Google το Blog " ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ" ως τάχα απαράδεκτου Περιεχομένου ( που έχει να κάνει με άσεμνα θέματα πορνογραφικού περιεχομένου κλπ) με συνέπεια να βγαίνει ένα προειδοποιητικό μήνυμα πριν την έναρξη ανάγνωσης του Blog, που κράτησε 2 ημέρες.

Εμείς σε ξέρουμε και δεν είναι ανάγκη να κρύβεσαι?

Για να ΚΡΥΒΕΣΕ σημαίνει ότι ΦΟΒΑΣΕ Ή ΝΤΡΕΠΕΣΕ.

Για το πρώτο δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος γιατί δεν απειλούμε ποτέ κανέναν . Για το δεύτερο όμως ΝΑΙ ίσως θα πρέπει να ΝΤΡΕΠΕΣΕ, για αυτά που εκανες και που κρύβεις τον εαυτό σου, την ταυτότητα σου, την ύπαρξη σου, την προσωπικότητα σου και τέλος ΤΟ ΟΝΟΜΑ που σου έδωσαν οι γονείς σου.

ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ – ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ - ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΛΟΥ και ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, αρκεί να σέβονται τις απόψεις των άλλων.

ΠΑΡΕ ΘΑΡΡΟΣ και ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥ γραφωντάς μας ένα Άρθρο με τις απόψεις σου για όποιο επίκαιρο θέμα επιθυμείς και ευχαρίστως θα το αναρτήσουμε στο Ιστολόγιό μας .

ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ...απ όλα τα χρώματα του Περιβάλλοντος και ιδιαίτερα από τους ΝΕΟΥΣ αυτού του τόπου.
Πάρε θάρρος και κάνε την κίνηση ΤΩΡΑ! αποκτησε ΟΝΟΜΑ και ΦΩΝΗ δική σου.

2 σχόλια:

  1. Μπορεί να τηρεί κανείς την ανωνυμία του αρκεί να σέβεται την αντίθετη άποψη και να είναι κόσμιος στις εκφράσεις.
    Αυτός είναι ο χρυσός κανόνας της επικοινωνίας ειδικά με ανθρώπους που δεν γνωρίζονται.

    Ο κόσμος είναι κακός και η ανωνυμία προφυλάσσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σημασία του δώσατε του τύπου και θα το παρει επάνω του.

    Αν τον ξέρετε βγάλτε το ονομά του στον αέρα για να ρεξιλευτεί σ ολο το χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.