Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Μοντέλο κατασκευής δρόμων στον Βαρνάβα. ...


ΕΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ( υπάρχουν και χειρότεροι)- Στρώθηκε ο χωματόδρομος με αμμοχάλικο. Ασφαλτόστρωση δεν προβλέπεται στην κατάσταση που ειναι. Οι περισσότεροι δρόμοι της περιφέρειας με την πρώτη βροχή εξαφανίζονται απο νεροφαγιές και οι εργολάβοι χαίρονται...

Πεταμένα χρήματα στους δρόμους...

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΑΥΤΗ Η ΣΠΑΤΑΛΗ.... θέλουμε δρόμους μιας ζωής ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟ και ΟΧΙ μερικών μηνών με 'αμμο.

* Θα πρέπει βέβαια να προβλεφθούν αυστηρές εξαιρέσεις σε περιπτώσεις SOS για αγροτικούς και μόνο δρόμους οπου υπάρχει πραγματική αδυναμία προσπέλασης και πρόσβασης στα σπίτια ( νεροφαγιά ), οπου απαιτείται τοπική επισκευή και επικάλυψη.

3 σχόλια:

  1. Η κατάσταση αυτή δημιουργήται απο μόνη της. Δηλαδή οι ντοπιοι κάτοικοι πουλάνε τα χωράφια τους μεσα στο βουνο, ερχονται οι ξένοι και τα αγοράζουν και υστερα θελουν δρόμους, νερο τηλεφωνο φωτισμό. Δηλαδή ολα τα καλά του πολιτισμου.
    Δεν γινεται βρε παιδί μου. Πως να προλάβει η κοινότητα χωρις πόρους να προλαβει αυτή την ανοικοδόμηση. Εστι αρχιζουν οι τσαπατσουλιές που δεν εχουν τελειωμό.
    Βεβαια αν υπήρχε ενα σχέδιο πολης με τις βασικές υποδομές θα ηταν οτι το καλύτερο. Αλλά εδω τα πράγματα ειναι διαφορετικα.
    Νομίζω οτι οι δρόμοι προσπέλασης στις κατοικίες πρέπει να φιάχνονται πρίν την κατασκευή και με την απαραίτητη συμμετοχή των ιδιοκτητών. Το ιδιο και για το νερό. Πρέπει να βαλλουμε καποιους κανόνες. Δεν μπορει να ειναι ολα μπαχαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με την Γεωργία. Πρέπει να μπούν κανονισμοί που να παρακολουθούνται και να εφαρμόζονται και αν χρειάζεται να βαλλουν και χρηματικές ποινές.
    Ενα επίσης σοβαρο θεμα που πρέπι να παρουσιασεται ειναι τα οικοδομικα κι αλλα σκουπίδια απο τις οικοδομές, οι σακουλες, τα σκουπίδια κλπ.
    Αυτο που σιγουρα γνωρίζω ειναι οτι η κοινοτητα δεν κανει τιποτε δυστυχώς. τι προβλημα εχουν δεν μπορουν ή αφιαφορούν, τι εγινε με την ανακυκλωση που μας ειπανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουν στρώση το δρόμο 2 φορές με 3αλφα και δρόμο δεν εχω απο τις πολλές νεροφαγιές. Με δυσκολία πάω σπιτι και σπαω το αμαξι.
    Αν ειχαν βαλει τσιμέντο ή ασφαλτο θα γλύτονα μια και καλή απο το πρόβλημα και οικονομια θαταν για την κοινοτητα. Αλλα μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.