Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Ψινάκης: Δεν θα είμαι υποψήφιος, χρειάζομαι διακοπές (Video)

ΨΗΝΑΚΗΣ ΤΕΛΟΣ .... Ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης

Διακοπές δήλωσε πως χρειάζεται ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
Την πρόθεσή του να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τον δήμο Μαραθώνα εξέφρασε ο Ηλίας Ψινάκης, κατά τη διάρκεια του τρισάγιου που τελέστηκε στην Αργυρά Ακτή για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου.

«Δεν πρόκειται να είμαι υποψήφιος, χρειάζομαι επειγόντως διακοπές» τόνισε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
«Θα εκτελέσω την αποστολή μου και μετά, χρειάζομαι διακοπές» έσπευσε να επαναλάβει, ενώ ερωτηθείς τι θα έπραττε αν δεν είχε προηγηθεί η τραγωδία στο Μάτι, απάντησε ότι «δεν ξέρω».
«Θα ξεκουραστώ τέσσερα χρόνια και μετά, αν ζούμε, το βλέπουμε» κατέληξε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στα κοινά.
Σημειώνεται ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι προγραμματισμένες για τον Μάιο του 2019 και θα διεξαχθούν όπως κάθε φορά, σε δύο Κυριακές.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.