Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Αδάμ Μεγαγιάννης: Αίρω την εμπιστοσύνη μου προς το πρόσωπο του δημάρχου Ηλία Ψηνάκη

Δείχνει τον δρόμο ... που θα πρέπει να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι  πρόεδροι τοπικών κοινοτητων του Δήμου Μαραθώνα.

Φίλες και φίλοι,
42 μέρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά που σημάδεψε για πάντα την πόλη μας και δυστυχώς ακόμα βλέπω τον δήμο Μαραθώνα να προσπαθεί να διαχειριστεί την αποκατάσταση των πυρόπληκτων. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις και ακούγοντας τα παράπονα των δημοτών διαπιστώνω ότι για την αποκατάσταση των πληγέντων η δημοτική αρχή η οποία πλέον δεν διαθέτει την απαιτούμενη πλειοψηφία και απαρτία στηρίζεται μόνο στο φιλότιμο των υπαλλήλων και στην προσπάθεια των τριών αντιδημάρχων που έχουν απομείνει. Αντιλαμβάνομαι λοιπόν την ανάγκη αναδιάρθρωσης της διοίκησης του δήμου φοβούμενος την επιδείνωση του προβλήματος ενόψει του χειμώνα .
Ο δήμαρχος άργησε να αντιληφθεί τον ρόλο του και όταν το κατάλαβε λειτούργησε ως συνήθως με δικής του αντίληψης διαδικασίες αγνοώντας την βούληση των δημοτών, αναθέτοντας καίριες διοικητικές θέσεις σε άτομα που δεν διαθέτουν ούτε την θεσμική αλλά ούτε και την επιστημονική νομιμοποίηση. Πρέπει άμεσα ο δήμος να διοικηθεί υπεύθυνα και αποτελεσματικά γιατί ίσως η Άνοιξη να μας βρεί σε χειρότερη μοίρα από ότι είμαστε σήμερα. Ως θεσμικός εκπρόσωπος του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Νέας Μάκρης διαμαρτύρομαι και απαιτώ άμεση λύση στην λειτουργία και την υπεύθυνη διοίκηση. Με αφορμή λοιπόν την σχεδόν ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με 30 ψήφους η οποία ζητά την παραίτηση του δημάρχου και την δημιουργία μιας ομάδας διοίκησης έως τις εκλογές του Μαΐου, αίρω με την σειρά μου την εμπιστοσύνη μου προς το πρόσωπο του δημάρχου και παράλληλα συνυπογράφω το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου που ζητά την παραίτηση του. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και ερμηνειών όπως παλαιότερα, δηλώνω ότι παραμένω στην θέση που μου ανατέθηκε από τους δημότες ως μέλος της δημοτικής αρχής και ενημερώνω ότι θα συνεχίσω να δίνω τις μάχες μου προς όφελος του συνόλου μέχρι την λήξη της θητείας μου.

Με εκτίμηση,
Αδάμ Μεγαγιάννης
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης
https://www.dimotisnews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.