Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ποιες περιοχές θα σαρώσουν ισχυρές καταιγίδες

Ακολουθεί  7 ήμερη πρόγνωση καιρού Βαρνάβα

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ποιες περιοχές θα σαρώσουν ισχυρές καταιγίδες

Θυελλώδεις ανέμους και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Όπως ανακοινώνει η αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σημαντική μεταβολή του καιρού προβλέπεται από απόψε τη νύχτα από τα βόρεια ενώ άνεμοι 7-8 μποφόρ θα επηρεάσουν την Κεντρική Μακεδονία, το Βόρειο και το Κεντρικό Αιγαίο, την Ανατολική Θεσσαλία και σταδιακά τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Αττική. Οι άνεμοι από το βράδυ της Τρίτης θα ενισχυθούν τοπικά σε 9 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, στα κεντρικά και βόρεια κατά 8 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα επηρεάσουν τα νησιά του Ιονίου και τα ηπειρωτικά, ενώ στο Αιγαίο η ένταση των ανέμων θα φτάσει τα 9 και πιθανώς τα 10 Μποφόρ. Τις ημέρες αυτές θα σημειωθούν χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Την Πέμπτη θα σημειωθούν βροχές και από το απόγευμα σποραδικά καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στο νότιο Ιόνιο, τη νότια Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη. Την Παρασκευή τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην υπόλοιπη κεντρική και νότια χώρα, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα επικρατήσει άστατος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:

Βαρνάβας 7 ήμερη πρόγνωση καιρού


Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.