Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Έμυ Κροκίδη: Ήττα Ψινάκη για τα μέλη της επιτροπής του ερανικού λογαριασμού για τους πυρόπληκτους

Με ανάρτηση της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook η κα Έμυ Κροκίδη σχολιάζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνα για τα μέλη της επιτροπής η οποία θα διαχειρίζεται τα χρήματα του ερανικού λογαριασμού για τους πυρόπληκτους.


«Ήττα υπέστη, χθες (σ.σ. Δευτέρα 27/8) ο Δήμαρχος Μαραθώνα - Νέας Μάκρης Ηλίας Ψινάκης, παρά τις μεθοδεύσεις και τους αιφνιδιασμούς, τους οποίους επιχείρησε!
Ο κ. Ψινάκης, κάλεσε στις 15:00 χθες, εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο να συνεδριάσει στις 18:00 (!) και να αποφασίσει ποιοί θα απαρτίζουν την επιτροπή η οποία θα διαχειρίζεται τα χρήματα του ερανικού λογαριασμού για τους πυρόπληκτους.
Η πρόταση του κ. Ψινάκη που υποστηρίχθηκε απο τον αντιδήμαρχο του, κ. Γιώργο Νησιώτη, και προέβλεπε μια επιτροπή κομμένη και ραμένη στα μέτρα του, καταψηφίστηκε μετά από έντονο διάλογο και τελικώς στην ψηφοφορία επικράτησε η πρόταση της αντιπολίτευσης σύμφωνα με την οποία η επιτροπή θα αποτελείται απο δύο μέλη της παράταξης Ψινάκη, δύο της αντιπολίτευσης, δικαστικό λειτουργό απο το Ελεγκτικό Συνέδριο, τη διευθύντρια της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου και 4 εκπροσώπους απο τις πυρόπληκτες περιοχές (Νέο Βουτζά, Μάτι, Προβάλινθο και Ανπελούπολη)! 
Απο το Νέο Βουτζά συμμετέχει το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων και Κατοίκων Νέου Βουτζά κ. Αντώνης Δεληχάτσιος.
Όλα τα μέλη έχουν δικαίωμα ψήφου. Συγκεκριμένα οι Δημοτικοί Σύμβουλοι μέλη της Επιτροπής είναι:
NHΣIΩTHΣ ΓIΩPΓOΣ
Aντιδήμαρχος Oικονομικών
ZAΓAPHΣ ΓIANNHΣ
Aντιδήμαρχος Παιδείας
MYΛΩNA MATINA 
Δημοτική Σύμβουλος Αντιπολίτευσης
ΠATEPAKH ΠOΠH 
Δημοτική Σύμβουλος Αντιπολίτευσης
ΣΩTHPXOY ANNA 
Διευθύντρια Oικονομικών Υπηρεσιών».

https://www.dimotisnews.gr/
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.