Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Είκοσι τρία σπίτια καμένα είναι ο απολογισμός της φωτιάς στους Αγίους Αποστόλους Καλάμου

Είκοσι τρία σπίτια, ολικώς η μερικώς, κάηκαν στους Αγίους Αποστόλους Καλάμου,  κατά την πυρκαγιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το απόγευμα της περασμένης  Δευτέρας, σύμφωνα με την πρώτη επίσημη καταγραφή.

Η πρώτη επίσημη, επιτόπια καταγραφή των ζημιών που άφησε πίσω της η πυρκαγιά  έδειξε ότι περίπου οκτώ  σπίτια έχουν, ολοσχερώς,  καταστραφεί, ενώ τα υπόλοιπα έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.
Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του  Δήμου Ωρωπού κ. Κώστα Δέδε, το Σαββατοκύριακο θα γίνει και δεύτερος έλεγχος καθώς πολλά σπίτια οικιστών παραμένουν κλειστά και δεν έχουν, πλήρως, ελεγχθεί.
Ο κ. Κώστας Δέδες με εντολή του Δημάρχου κ. Θωμά Ρούσση μετά την επιτόπια καταγραφή των ζημιών  έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται για την άμεση αποζημίωση των πληγέντων, μέσω του υπουργείου Υποδομών και Οικονομικών.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.