Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε πνιγμένη γυναίκα στα Πηγαδάκια Χαλκουτσίου

Πνιγμένη βρέθηκε μόλις τώρα, γυναίκα μεγάλης ηλικίας, στη συμβολή των οδών της Λεωφόρου Χαλκουτσίου και Εφέδρων Αξιωματικών στην περιοχή Πηγαδάκια Χαλκουτσίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ηλικίας 70 ετών, ήταν οικίστρια στην περιοχή Πηγαδάκια και Είχε έρθει για διακοπές.  Σήμερα το πρωί 3 Ιουλίου, κολυμπούσε μαζί με την κόρη της και πνίγηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Στο τόπο του δυστυχήματος κατέφθασε περιπολικό της Αστυνομίας, άνδρες του Λιμεναρχείου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι οποίοι αυτή τη στιγμή επιχειρούν την ανάσυρση της άτυχης γυναίκας.
Στο χώρο του συμβάντος κατέφθασαν ο πάτερ Τίμων και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Τσεκρεζής, ο οποίος επικοινώνησε με τις υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να παραλάβει την κόρη της θανούσας κοινωνική λειτουργός.
Προανάκριση για τα αίτια του Δυστυχήματος διενεργεί το Λιμεναρχείο Σκάλας Ωρωπού.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.