Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Την αθώωση του Σπύρου Ζαγάρη για το σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου ζήτησαν οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής

Ξεκίνησε την Πέμπτη, 21η Ιουνίου στο Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη των 15 κατηγορουμένων για το σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου.

Με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας οι 4 συνήγοροι της πολιτικής αγωγής ζήτησαν την ενοχή των 14 εκ των 15 κατηγορουμένων, εξαιρώντας τον τέταρτο κατηγορούμενο, πρώην δήμαρχο Μαραθώνα κ. Σπύρο Ζαγάρη, γιατί όπως ισχυρίστηκαν στις τοποθετήσεις τους δεν προκύπτει ουδεμία εμπλοκή του στην υπόθεση.
Μετά τις τοποθετήσεις των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής ο Σπύρος Ζαγάρης, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ζήτησε από τον πρόεδρο της έδρας, σε κατ’ ιδίαν συζήτηση, την άμεση αθώωση του, για να λάβει την απάντηση ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δικονομικά εφικτό, μια και οι αθωωτικές, ή καταδικαστικές αποφάσεις ανακοινώνονται με το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας, γεγονός που σημαίνει ότι ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, αν και αθώος, κατά τους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής, θα πρέπει να περιμένει κάποιο χρονικό διάστημα, μικρό, ή μεγάλο, μέχρις ότου να αθωωθεί και με τη βούλα.
Η πολύκροτη δίκη για το σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου, μια υπόθεση που ζημίωσε το δημόσιο με 8,5 εκατομμύρια ευρώ και έχει απασχολήσει για πάνω από 10 χρόνια το Δήμο Μαραθώνα, θα συνεχιστεί την Τρίτη, 25η Σεπτεμβρίου 2018.


https://www.dimotisnews.gr/
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.