Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Και το πολιτικό θερμόμετρο στους δήμους της Ανατολικής Αττικής χτυπάει σαραντάρια...

Και ενώ διάγουμε τις πρώτες μέρες του «Κλεισθένη 1», του νέου νομοσχεδίου που έφερε την απλή αναλογική στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, που θα γίνουν σε 10 μήνες, την Κυριακή, 26η Μαΐου 2019, το πολιτικό θερμόμετρο στους δήμους της Ανατολικής Αττικής χτυπάει σαρανταριά, ασορτί με τον καιρό, με τους υποψήφιους δημάρχους να ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις επίσημες ανακοινώσεις.

Δήμος Μαραθώνα

Αυτός όμως που «κάηκε» και δεν πρόκειται με τίποτα να ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα του, παρότι ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα ξανά είναι υποψήφιος, είναι ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης, γιατί πέρα του ότι δεν βρίσκει συνεργάτες που να θέλουν να συμπορευτούν μαζί του, εκτός ίσως από τους αντιδημάρχους του, που παίρνουν γερό μεροκάματο και τους προέδρους των νομικών προσώπων, που και αυτοί παίρνουν κάποιο μεροκάματο, κάνουν και κομμάτι τους, σε όλες τις πρόσφατες μετρήσεις κοινής γνώμης το όνομα του απλά δεν καταγράφεται στις προτιμήσεις των δημοτών του Μαραθώνα.
Στέργιος Τσίρκας και Σπύρος Λιβαθινός, σε πρώτο πλάνο, Νίκος Χατζηγιάννης και Κώστας Μπούτσικος σε δεύτερο πλάνο... όπως φαίνεται θα διεκδικήσουν το Δήμο Μαραθώνα.
Συνέχεια στην Πηγή
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.