Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Η Δημοτική Αρχή καλωσόρισε στο Dolfin τις αποστολές του «Akropolis Jet Raid 2018, Oropos Greece»

Με δεξίωση στο Roof Garden του ξενοδοχείου Dolfin, στους Αγίους Αποστόλους στον Κάλαμο, με θέα τον μαγευτικό Ευβοϊκό, η Κ.Ε.Δ.Ω. και η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ωρωπού υποδέχτηκαν, χθες, το βράδυ, 3 Ιουνίου, τους διοργανωτές και τα μέλη των αποστολών που μετέχουν στο  «Akropolis Jet Raid 2018, Oropos Greece».

Υπό τους ήχους απαλής μουσικής και την συνοδεία κρασιών από την εταιρία Λαζαρίδη «Οινότρια Γη», η Δημοτική Αρχή, καλωσόρισε τις 47 αποστολές, από είκοσι χώρες του κόσμου, που μετέχουν στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός που ανοίγει τις πύλες σήμερα, το απόγευμα Δευτέρας στις 18.30 στην παραλία Μαρκοπούλου.

Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν σε μια υπέροχη, φιλική  ατμόσφαιρα, να συζητήσουν μεταξύ τους και να απολαύσουν τον βραδινό καλοκαιρινό ουρανό της Αττικής λίγες ώρες πριν τη μεγάλη μάχη.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που έχει διοργανώσει, μέχρι σήμερα, ο Δήμος Ωρωπού και πρόκειται να συγκεντρώσει τα βλέμματα χιλιάδων φίλων του μηχανοκίνητου θαλάσσιου αθλητισμού.
Για μια ακόμη φορά η υπεύθυνη της Κ.Ε.Δ.Ω. κα Σουλτάνα Μαμμή  διοργάνωσε  μια ξεχωριστή βραδιά, για την οποία μόνο καλά λόγια είχαν να πουν οι παρευρισκόμενοι.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου κ. Δημήτρης Βελτανιώτης, ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.Ω. κ. Ανδρέας Θεοδώρου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κες Αναστασία Μαραβέλια και  Ανδριάννα Αλεξανδράτου, ο κ. Παναγιώτης Πέππας, και οι Πρόεδροι των Τ.Κ. Καλάμου κ.  Δημήτρης Χορμοβίτης, Χαλκουτσίου κ. Γιώργος Λιθαδιώτης και Νέων Παλατίων κ. Αντώνης Καζαμίας.









Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.