Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Οικονομική επιτροπή μετά από ένα μήνα για το θέμα του ΧΥΤΑ


maskesΤην αδυναμία της για μια ακόμα φορά (για να μην το εκφράσουμε με άλλο τρόπο)
δείχνει η δημοτική αρχή του δήμου Μαραθώνα στο θέμα του ΧΥΤΑ Γραμματικού. Μετά από ένα μήνα και κάτι από την ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου και των δημοτών για τις ενέργειες που έχουν γίνει σχετικά με το θέμα του ΧΥΤΑ και την προτροπή της κ.Μουρελάτου, συμβούλου του δημάρχου Μαραθώνα, για την άμεση προσφυγή του δήμου σε ένδικα μέσα, έρχεται η πρόσκληση για την συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής για την ‘’λήψη απόφασης περί ανάθεσης ή μη σε εξειδικευμένο δικηγόρο του φακέλου της υπόθεσης ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ’’. Τα σχόλια είναι περιττά…
Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση:

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Μαραθώνος σας καλεί σε συνεδρίαση σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3852/10 άρθρο 75 παραγρ. 6 την 29/6/2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:30 μ.μ. όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:
  • Λήψη απόφασης περί ανάθεσης ή μη σε εξειδικευμένο δικηγόρο του φακέλου της υπόθεσης ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ σύμφωνα με τη με αριθμό 147/2018 Α.Δ.Σ.
  • Λήψη απόφασης για την εξέταση της Αίτησης α)Περιστερίδη Χρυσάνθη (ΑΠ:5511/2016) β)Αναιπάκου Αικατερίνης (ΑΠ:11003/2016)
  • Λήψη απόφασης για την έγκριση δαπανών και τη διάθεση πιστώσεων.
Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Ηλίας Ψηνάκης
http://www.marathonianea.gr/
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.