Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Δεν ήταν φιάσκο. Ήταν η μεγαλύτερη σας αποτυχία

30743487 843263592524056 7923542718431031676 n
Όλος ο κόσμος το ονομάζει φιάσκο. Η λέξη «φιάσκο» σημαίνει βέβαια την αποτυχία, αλλά χρησιμοποιείται συνήθως όχι για οποιαδήποτε αποτυχία, αλλά κυρίως για την παταγώδη αποτυχία, την οριστική, την εκκωφαντική, την αποτυχία που πονάει και τσούζει.

Αυτό είναι που μένει από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ενημέρωσης για το ΧΥΤΑ.
Έγινε, είναι αλήθεια, από πολλούς προσπάθεια, το θέμα του ΧΥΤΑ να μείνει έξω από κομματικές-παραταξιακές διαφορές, ώστε να δείχνουμε ότι ο στόχος είναι κοινός για όλους. Οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται ποιος θα είναι αυτός που θα λύσει το θέμα του ΧΥΤΑ, ποια παράταξη και ποιος δήμαρχος θα το καταφέρει, οι πολίτες θέλουν να μην γίνει το έργο.
Η χθεσινή συνεδρίαση μας απέδειξε περίτρανα ότι δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας βλέπουν το μεγαλύτερο πρόβλημα του δήμου μέσα από τα κομματικά τους γυαλιά.
Σκεφτήκατε αγαπητοί δημοτικοί σύμβουλοι την αυριανή μέρα;
Σκεφτήκατε ότι οι άνθρωποι που περίμεναν χθες να ενημερωθούν είναι και ψηφοφόροι;
Σκεφτήκατε ότι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα μαζευτούν καμιά εκατοστή άτομα να σας κράζουν που τους αντιμετωπίζετε έτσι απαξιωτικά;
Το θέμα του ΧΥΤΑ είναι το μείζον θέμα του δήμου μας. Αν εσείς το αντιμετωπίζετε ως ένα απλό θέμα θα μας βρείτε πλέον απέναντι σας και όχι δίπλα σας.
Για την ιστορία πρέπει να αναφέρουμε ότι το παρόν στην χθεσινή συνεδρίαση έδωσαν οι Ρεΐσογλου Αιμίλιος, Παππά Αναστασία και η Ευαγγελίου-Ρίζου Χάϊδω-Αναστασία από την συμπολίτευση, σύσσωμη η αντιπολίτευση εκτός του Νίκου Χατζηγιάννη και οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι  Σπύρος Λιβαθηνός και Σταυρούλα Δρακοπούλου.
Για τους υπόλοιπους ένα έχουμε να πούμε μόνο.
ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ.
http://www.marathonianea.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.