Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Φιάσκο η ''συνεδρίαση'' στον Μαραθώνα για τον ΧΥΤΑ

Φιάσκο η &#039;&#039;συνεδρίαση&#039;&#039; <br> στον Μαραθώνα <br> για τον ΧΥΤΑ Σε φιάσκο για τον Ηλία Ψηνάκη εξελίχθηκε η ''ειδική'' συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα για ενημέρωση στο θέμα του ΧΥΤΑ Γραμματικού.
Με παρόντες μόνο 11 από τους 33 δημοτικούς συμβούλους και τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Ρείσογλου να ''τα ακούει'' από δεκάδες αγανακτισμένους πολίτες, καθώς ο κ. Ψηνάκης για πολλοστή φορά στη θητεία του δεν άσκησε ως όφειλε τα στοιχειώδη καθηκοντά του. Ένα βίντεο με δηλώσεις του ευρωβουλευτή Νότη Μαριά, επέτεινε το ''αλαλούμ'' της τελικά αναβληθείσας λόγω μη απαρτίας συνεδρίασης. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους ελάχιστους συμβούλους, ο ανεξάρτητος Σπύρος Λιβαθινός, συνομίλησε με δημότες, οι οποίοι του εξέφρασαν την έντονη δυσαρεσκειά τους για την απαξιωτική συμπεριφορά του δημάρχου κ. Ψηνάκη.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.