Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Αυτή είναι η αλήθεια για τα διόδια!Όχι η αλήθεια του κυρίου Σπίρτζη,αλλά η αλήθεια των πολιτών του Ωρωπού.

Μεγάλη μέρα σήμερα. Μεγάλη νίκη των Δημοκρατικών Δυνάμεων. Ο Υπουργός της Αριστεράς Χρήστος Σπίρτζης, συνοδευόμενος από τα στελέχη του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, αλλά και από μεγάλο πλήθος κατοίκων των όμορων Δήμων(Ωρωπού, Διονύσου, Κηφισιάς κ.α) γκρέμισαν μέσα σε λίγα λεπτά, τα ΜΕΤΩΠΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ,και παρέδωσαν στον λαό της Αττικής, την Εθνική Οδό, που για πολλά χρόνια, λυμαίνονται τα εργολαβικά μονοπώλια.
Στην συνέχεια μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, ο Υπουργός ανακοίνωσε στους συγκεντρωμένους κατοίκους, πως με Κυβερνητική απόφαση και τροπολογία, διαγράφονται τα μέχρι στιγμής επιβαλλόμενα πρόστιμα και σταματούν οι όποιες διώξεις απέναντι στους πολίτες της περιοχής.
Είναι η ώρα που δικαιώνονται τα όνειρα και οι αγώνες χιλιάδων ανθρώπων που πίστεψαν και οραματίστηκαν το όμορφο αύριο για την πατρίδα μας. Είναι η ώρα  που η Αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ , μένοντας πιστή στις δεσμεύσεις της ,πραγματοποιεί ένα όνειρο πολλών ετών.

Και ύστερα ξυπνήσαμε!!!!!!!

Σήμερα λοιπόν για να πούμε και αλήθειες, ξετυλίχτηκε το τέλος της φαρσοκωμωδίας, που λέγεται λύση του προβλήματος των Διοδίων για τους Δημότες του Δήμου Ωρωπού.
Ο κύριος Σπίρτζης, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα από την πρόθυμη κουστωδία, που αντιλαμβάνεται την Αριστερά και το ηθικό πλεονέκτημα της, μόνο μέσα από την εξυπηρέτηση των προσωπικών μικροσυμφερόντων τους, ανακοίνωσε την απόλυτη παράδοση των κατοίκων του Δήμου Ωρωπού, στις ορέξεις των Εργολάβων των Δρόμων, που γνωρίζοντας εκ των προτέρων, πως τίποτα δεν θα αλλάξει εις βάρος τους(το αντίθετο μάλιστα), έχουν εξαπολύσει το τελευταίο δεκαήμερο ανελέητο κυνηγητό παράδοσης προστίμων σε δεκάδες κατοίκους του Ωρωπού, που έκαναν το λάθος να πιστέψουν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα).
Πάνω από 500 υπολογίζονται τα άτομα που στις επόμενες μέρες θα παραδοθούν ραβασάκια προσφοράς ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ,με υπογραφή Χρήστου Σπίρτζη και της κουστωδίας αυτού(για να είμαστε και στο πνεύμα των ημερών).
Και για να καταλάβετε για τι μιλάμε, σας περιγράφουμε τι ακριβώς μας είπε ένας φίλος νομικός που έχει ασχοληθεί με την υπόθεση:
-Έρχεται ένα πρόστιμο 800 E.Εάν μέσα σε 15 μέρες δεν το πληρώσεις , το πρόστιμο 20πλασιάζεται και γίνεται 16.000 Ε. Και άμεσα η ΝΕΑ ΟΔΟΣ, ευγνωμονούσα, ξεκινά τις διαδικασίες αγωγών , με στόχο και σκοπό να αρπάξει ότι βρει, από τους "εγκληματίες" κατοίκους του Δήμου Ωρωπού, που αντιστέκονταν στην παράνοια δεκαετιών και έκαναν το αυτονόητο, δεν πλήρωναν Διόδια μέσα στα όρια του Δήμου τους.
Όταν μαζευτεί αυτός ο λαός των αγανακτισμένων (που αργά ή γρήγορα θα γίνει) να σας δω, όλους εσάς που σήμερα πανηγυρίζεται και μας περιγελάτε, πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες , προσπαθώντας για άλλη μια φορά να παραπλανήσετε και να ξεγελάσετε.
Τότε θα σας δω.........
Τίποτα απολύτως δεν αλλάζει για τους Δημότες του Ωρωπού.
Τα πλευρικά Διόδια, δεν τα χρησιμοποιεί κανείς, παρά για ελάχιστες διελεύσεις τον χρόνο. Το πρόβλημα του Ωρωπού λέγεται ΜΕΤΩΠΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ. Μαχαιριά στην καρδιά του Δήμου Ωρωπού. Μαχαιριά στην καρδιά του μεροκαματιάρη που για να πάρει 25 Ε μεροκάματο, πρέπει να δώσει τα 7 στην ΝΕΑ ΟΔΟ, με τις ευλογίες του κυρίου Σπίρτζη και της κουστωδίας του. Μαχαιριά στην περιοχή του Ωρωπού, που στενάζει οικονομικά, μας και λόγω αυτής της παράνοιας χάνει καθημερινά δεκάδες επισκέπτες που επιλέγουν άλλους προορισμούς, που δεν έχουν χαράτσια και αργύρια.
Ο Λαός του Ωρωπού δεν πείθεται με τα παραμύθια σας. Δεν πείθεται με τους θεατρινισμούς σας και με του πομπώδεις πληρωμένους τίτλους, που προσπαθούν να κάνουν την νύχτα-μέρα, βαφτίζοντας το κρέας-ψάρι.
Ο Λαός του Ωρωπού έχει αποδείξει πως όταν αποφασίσει να ενωθεί, δίνει την μάχη του, μαζικά, αγωνιστικά και καθοριστικά.
Πανηγυρίστε εσείς. Χαρείτε. Χλευάστε μας.
Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια.
Μην ξεχνάτε όμως πως ο Πολιτικός χρόνος κάποια στιγμή τελειώνει. Και τότε εκείνος που μιλά, είναι ο απλός πολίτης. Και ξέρετε πολύ καλά πως μπορεί καμιά φορά να ξεγελιέται, μα δεν υπάρχει στιγμή στην παγκόσμια Ιστορία, που να μην είναι αυτός που θα πει την τελευταία κουβέντα.

Και ξέρετε και κάτι ακόμα.
Πέρα από φίεστες, πέρα από φωτογραφίες με επισήμους και αξιωματούχους, πέρα από την μαγεία της δύναμης μιας πρόσκαιρης εξουσίας, πέρα από την ψευδεπίγραφη ισχύ που σου προσφέρει μια προσωρινή καρεκλίτσα, πέρα από όλα αυτά, μετράει η καρδιά, το συναίσθημα, η συνείδηση και το ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ που θα αφήσουμε ο καθένας μας, στην μικρή ή στην μεγάλη του Ιστορία.
Μετράει το πως θα σε θυμούνται.
Ζαφείρης Στέφανος
Απλός Πολίτης 
https://oroposavrio.blogspot.gr/Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.