Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Τα Διόδια πρώτο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ωρωπού την Τετάρτη 25/04/2018.

Ομόνοια και συνεννόηση στον Δήμο Ωρωπό, παραλογισμοί στον Δήμο Μαραθώνα.  (Εξωφρενική απαίτηση εκπροσώπων του Μαραθώνα  σε συνέργεια με τοπικό Σύλλογο επεχείρησαν να “κάψουν” τις προσπάθειες, προβάλλοντας την παράλογη απαίτηση για απαλλαγή (των διοδίων) ολόκληρου του Δήμου στο σύνολό του και όχι μόνο του όμορου προς αυτά Βαρνάβα).
Πριν από λόγο έφτασε στα χέρια μας η πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 25/04/2018.
Όπως βλέπουμε το πρώτο θέμα είναι το παρακάτω:                                                  Έκδοση ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου Ωρωπού,για την επιβολή Διοδίων από την εταιρεία ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ.                                                                                    Εισηγητής : Ο Δήμαρχος Θωμάς Ρούσσης.

Θεωρούμε πως είναι η συνέχεια της προαναγγελίας από πλευράς του Δημάρχου πως θα αναληφθούν πρωτοβουλίες για το θέμα και αναμένουμε ομοφωνία και σύμπνοια.Μετά την προχθεσινή συγκέντρωση έχει αναπτυχθεί μια ιδιαίτερη δυναμική και έχει διαφανεί πως μπροστά σε αυτό το μεγάλο θέμα, οι Δημοτικές Παρατάξεις είναι πρόθυμες να δώσουν από κοινού τον αγώνα.
Ελπίζουμε πως όλα θα πάνε όπως πρέπει και ότι θα εκδοθεί ομόφωνα ένα ψήφισμα που θα διατρανώσει την κυρίαρχη άποψη που υπάρχει ανάμεσα στο σύνολο των κατοίκων του Δήμου μας για τα διόδια και για το παράλογο της ύπαρξης τους.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.