Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Γ.Τράγκας: «Μην έχετε αυταπάτες - Πάμε για πόλεμο»

Γ.Τράγκας: «Μην έχετε αυταπάτες - Πάμε για πόλεμο»Να ετοιμαζόμαστε για πόλεμο και να μην έχουμε αυταπάτες για το που θα οδηγήσει η επιθετική πολιτική της Τουρκίας είπε σήμερα στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο γνωστός δημοσιογράφος Γ.Τράγκας.
«Σήμερα η μέρα της γυναίκας, χρόνια πολλά σε όλες τις κυρίες και δεσποινίδες όλων των ηλικιών που ομορφαίνουν τη ζωή μας και μειώνουν τη βαρβαρότητα που παράγουν κυρίως οι άνδρες.
Καλημέρα σε όλους τους ακρίτες των συνόρων. Καλή δύναμη στο Πεντάγωνο και σε όλους τους άνδρες των ενόπλων δυνάμεων.
Και σήμερα είμαι κοντά σας στους 90,1. Στον ελεύθερο αέρα των FM. Από ένα ελεύθερο ραδιόφωνο.

Αν θέλετε ειρήνη προετοιμαστείτε για πόλεμο.Αν θέλετε να μην χάσουμε εδάφη μας προετοιμαστείτε για πόλεμο.
Ο επιθετικός γείτονας, ο Ερντογάν θέλει να πει στους Τούρκους, θέλει να δείξει ενόψει κρίσιμων εκλογών το 2019 ότι ανακτά όχι μόνο το κύρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας αλλά και εδάφη της. Δεν έχει σημασία αν είναι δικτάτορας ή αν θα επικρατήσει πάλι ακόμη και με εκτεταμένη νοθεία και βία.
Θέλει οπωσδήποτε να κραυγάσει στην προεκλογική του πορεία ότι έκανε μεγάλη περιφερειακή δύναμη την Τουρκία, ότι αψηφά τους μεγάλους της εποχής, ότι είναι πλέον τεράστια πολεμική μηχανή και ότι υποχρέωσε την Ελλάδα να εκσυγχρονίσει τη Λωζάνη και να δώσει εδάφη. Υποχρέωσε τον ελληνισμό να μοιραστεί όλους τους φυσικούς πόρους στο Αιγαίο και στα νερά της Κύπρου.
Μην έχετε αυταπάτες, ετοιμαστείτε για πόλεμο. Ετοιμαστείτε για σύγκρουση. Ετοιμαστείτε για αναμέτρηση χωρίς βοήθεια από κανέναν. Ήδη φαίνεται. Μόνη η χαλύβδινη ενότητα και η προετοιμασία θα αποτρέψει τον Ερντογάν από την υλοποίηση των στόχων του.
Οι εταίροι μας μας φόρτωσαν χρέη, μας οδήγησαν στο μνημόνιο, μας μετέτρεψαν σε προτεκτοράτο ακόμη και σήμερα επιχειρούν να εξασθενίσουν την άμυνά μας και να κάμψουν το φρόνημά μας. Όπως γράφει η εγκυρότατη γαλλική εφημερίδα Monde ο υπουργός Άμυνας κος Πάνος Καμμένος, ζήτησε βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση και πήρε μόνο ευχές….
Η Ουάσινγκτον, το Λονδίνο και κυρίως οι Βρυξέλλες κρατάνε αποστάσεις από την καθημερινή ένταση στο Αιγαίο και το ενδεχόμενο πολεμικής αναμέτρησης.
Προετοιμαστείτε για πόλεμο κατά μήκος των συνόρων όλου του ελληνισμού. Από τη Θράκη έως και το νησί της Αφροδίτης. Στα χέρια του μνημονιακού κου Τσίπρα, η Ελλάς είναι καρυδότσουφλο στον ωκεανό των διεθνών εντάσεων. Δυστυχώς ο Αλέξης μας είναι μόνο ψέματα, μόνο υπηρέτης των δυνάμεων κατοχής, με ελάχιστες σοβαρές γνωριμίες στο διεθνή περίγυρο. Το ίδιο και ο υπουργός Εξωτερικών ο κος Νίκος Κοτζιάς. Ο μόνος που κρατάει κάπως τα ζύγια λόγω πολύχρονης πολιτικής εμπειρίας και ιδιαίτερης κατάρτισης και μόρφωσης είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
Προετοιμαστείτε για πόλεμο. Η Άγκυρα ήδη διεξάγει ψυχολογικές επιχειρήσεις σε βάρος του ελληνικού πληθυσμού και τεστάρει καθημερινά την ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων. Έχει καταλύσει την πολιτική κυριαρχία μας στο ανατολικό Αιγαίο και με τις δεσμεύσεις των θαλάσσιων περιοχών για στρατιωτικές ασκήσεις αλλάζει τη ζωή των κατοίκων και εμπεδώνει στη διεθνή κοινότητα την άποψη ότι πρέπει να υπάρξει λύση με διανομή των νησιών και των βραχονησίδων.
Φυσικά οι ένοπλες δυνάμεις ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και είναι καλό μέχρι στιγμής, ανεξάρτητα γενικής πολιτικής κριτικής ότι ο Καμμένος, που είναι φίλος του χακί βρίσκεται εκεί. Πάντως ο δραστήριος Αμερικανός Πρέσβης συναντήθηκε χθες και ενημερώθηκε για την όλη κατάσταση από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ. Γεγονός που ορισμένες εφημερίδες σχολιάζουν ως παράκαμψη του Καμμένου που είναι στενός φίλος του Ρώσου Ιβάν Σαββίδη.
Πρέπει οπωσδήποτε οι μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες των Αθηνών να σπεύσουν να βοηθήσουν το Ταμείο των Ενόπλων δυνάμεων. Πρέπει να προετοιμαστούμε με δεξαμενισμό καυσίμων, με αποθήκευση μεγάλης ποσότητάς τους.
Πρέπει από τώρα, να σχεδιάσουμε όλες τις γραμμές ανεφοδιασμού.
Πρέπει να σχηματιστούν ομάδες Πολιτοφυλακής, ομάδες Εθνοφυλακής σε όλα τα νησιά μας.
Πρέπει να κινητοποιηθεί οπωσδήποτε όλη η Ομογένεια.
Πρέπει από τώρα να σχεδιαστεί η επιστράτευση και η πρόσκληση των εφεδρειών. Μην πιστεύει κανένας πολιτικός ότι θα σπεύσει η Μέρκελ ή κάποιος άλλος να μας βοηθήσει στην αντίσταση κατά του επιθετικού και βούλιμου γείτονα. Όλοι τους πουλάνε όπλα στην Τουρκία!
Από τώρα πρέπει να υπάρχει ενεργοποίηση και επαγρύπνηση των κατοίκων σε όλη τη Δωδεκάνησο. Πρέπει η Κρήτη μας να είναι σε πλήρη ετοιμότητα.
Οπωσδήποτε θα πρέπει να ενισχυθεί με προσωπικό και να βρεθεί το απαραίτητο μπάτζετ για το υπουργείο Εξωτερικών. Πρέπει να υπάρχει σχεδιασμός για κατάσταση ανάγκης στο εσωτερικό της χώρας. Από τώρα πρέπει όλες οι οικονομικές δομές της να είναι προετοιμασμένες, εννοώ τράπεζες και επιχειρήσεις, να είναι προετοιμασμένες για εκτεταμένη εμπλοκή, έτσι ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο. Και κυρίως θα πρέπει να το βουλώσουν και να πάψουν να εργάζονται εναντίον του Έθνους, όλοι οι εθνομηδενιστές οι οποίοι βρίσκονται σε καίρια πόστα και κάνουν ότι μπορούν για να ισοπεδώσουν την άμυνά μας και τη συνοχή μας. Ο κος Τσίπρας θα πρέπει με μια εντολή του να σφραγίσει τα στόματα και να ανακόψει τις ενέργειες όλων αυτών των ανοήτων που ως τερμίτες σκάβουν τα θεμέλια του Έθνους.

Χθες, οι Τούρκοι επιτέθηκαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με αφορμή μια φράση που είπε σε δήλωσή του. Ο Παυλόπουλος υπογράμμισε ότι μπορεί να μην έχουμε την Επικράτεια που θα έπρεπε να είχαμε ιστορικά αλλά αν η ιστορία μας αναγκάσει θα κάνουμε ότι έπραξαν οι πρόγονοί μας. Οι προκλητικοί Τούρκοι που καθημερινά μιλάνε για τη Λωζάνη και θέλουν φανερά εδάφη μας, που θέλουν την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας διεγέρθηκαν και έβγαλαν ανακοίνωση καλώντας τον Παυλόπουλο να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και τα τουρκικά σύνορα.
Επίσης, ζητάνε από την Ελλάδα να συλλάβει τα μέλη της Χρυσής Αυγής που έκαψαν την τουρκική σημαία στην Αθήνα.
Προσέξτε, αυτοί που έκαναν μόνο προχθές 52 παραβιάσεις στο Αιγαίο, που εμβόλισαν το σκάφος του λιμενικού, που κρατάνε δύο στρατιωτικούς που πέρασαν – όπως λένε – 250 μέτρα από τα σύνορά τους, που μιλάνε κάθε τόσο για τα σύνορα της καρδιάς τους που περιλαμβάνουν όλη τη Βαλκανική και φυσικά την Ελλάδα, ζητάνε από εμάς να σεβαστούμε το Διεθνές Δίκαιο και άκουσον άκουσον να μην επιτεθούμε στην Τουρκία!
Σωστά είπε ο Παυλόπουλος ότι δεν έχουμε την Επικράτεια που θα έπρεπε να έχουμε ιστορικά. Εμείς όμως σεβόμαστε τα σύνορα και δεν μιλάμε για τα σύνορα της καρδιάς μας που ασφαλώς φτάνουν στην Αγία Σοφία, στην Κωνσταντινούπολη και στην Ιωνία.
Φίλες και φίλοι,
Αν θέλουμε ειρήνη, αν θέλουμε αυτή την ιερή γη να μείνει δική μας, πρέπει άπαντες πολιτικοί και πολίτες να παρατήσουμε τον ωχαδερφισμό και το διχασμό. Να απομονώσουμε πλήρως όλους τους ηλιθίους εθνομηδενιστές, οι οποίοι είναι πολλοί εύκολοι και υποχωρητικοί στα αιτήματα των γειτόνων και συγχρόνως για κομματικούς και ιδιοτελείς λόγους διασπούν την κοινωνική συνοχή. Όσοι γεννηθήκαμε εδώ και τα ονόματά μας είναι στο ληξιαρχείο, είτε μένουμε εδώ, είτε μένουμε στο εξωτερικό ΠΡΕΠΕΙ να επιδείξουμε αισθήματα φιλοπατρίας, ομόνοιας και παραμερισμού των πολιτικών συμπλοκών. Ο κος Τσίπρας πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι αν δεν αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, η ιστορία θα τον καταδικάσει και οι Έλληνες θα τον θεωρούν εφιάλτη. Αναλογικά το ίδιο ισχύει και για όλους τους πολιτικούς που καθημερινά μας λένε το μακρύ και το κοντό τους.
Σε αυτό το σημείο θέλω να πω σε όλους τους Χρυσαυγίτες ότι οι αναμετρήσεις κερδίζονται με οργάνωση, προετοιμασία και ενότητα και όχι με καύση σημαιών που δίνουν τροφή για ψυχολογικές επιχειρήσεις στην απέναντι περιοχή. Τέτοιες εικόνες τροφοδοτούν τον τουρκικό πληθυσμό με οργή και δίνουν άλλοθι στον Ερντογάν για τα επεκτατικά σχέδιά του. Η Χρυσή Αυγή πρέπει να θυμηθεί την καταστροφή που προκάλεσαν στον ελληνισμό οι Απριλιανοί ομοϊδεάτες της.
Ήδη οι γκρίζοι λύκοι και οι εθνικιστές στην Τουρκία ξεσηκώνουν τον κόσμο εναντίον της Ελλάδος. Ο κος Μιχαλολιάκος θα πρέπει να μαζέψει τους θερμόαιμους και να τους συστήσει να κρατήσουν τις δυνάμεις τους και την οργή τους, για την ώρα που θα χρειαστεί. Τώρα αποτελεί πελώρια βλακεία.
Οι Τούρκοι σηκώνουν τους τόνους και απέναντι στο μεγαθήριο της Exonn Mobile που κατεβαίνει στο οικόπεδο 10 του νησιού της Αφροδίτης, συνοδεία του αεροπλανοφόρου Ιβοζίμα και του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ. Η Άγκυρα έβγαλε και πάλι προκλητικές ανακοινώσεις, λέγοντας ότι θα προστατεύσει τα συμφέροντά της στο ζήτημα της κυπριακής ΑΟΖ και των υδρογονανθράκων.
Από την άλλη πλευρά, οι Αμερικανοί έχουν ήδη στείλει μεγάλη δύναμη πολεμικών σκαφών, πέραν των 5 που εδρεύουν στη Μεσόγειο, ενώ στη βάση της Σούδας παρατηρείται έντονη κινητικότητα.
Δυστυχώς, ο κος Τσίπρας συνεχίζει το θέατρο του παραλόγου μαζί με την παρέα του και τη μάταιη προσπάθεια εμπέδωσης κομματικού καθεστώτος με χιλιάδες διορισμούς. Όπως γράφουν σήμερα οι εφημερίδες, ενώ υλοποιεί το μνημόνιο και υπερφορολογεί εκατομμύρια Έλληνες, πλειστηριάζοντας ταυτόχρονα χιλιάδες σπίτια με παλαιοκομματική νοοτροπία μοιράζει αντίδωρα και επιχειρεί να μονιμοποιήσει συμβασιούχους με προεκλογικές τροπολογίες.
Την ίδια ώρα, η γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση δηλώνει ότι θα μας επιτηρεί εις το διηνεκές, μας εύχεται καλή διευθέτηση στο θέμα των 2 στρατιωτών, πουλάει όπλα στην Τουρκία και ανέχεται πλήρως τον Ερντογάν. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι έχει πατηθεί το κουμπί απομάκρυνσης αδειάσματος της Ελλάδος σε ό,τι συμβεί στην περιοχή.
Σκεφτείτε ότι ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κος Ζάιμπερ είπε ότι δεν γνωρίζει το θέμα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία. Η δε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας, η κα Μαρία Αντερμπά είπε απλά ότι η γερμανική κυβέρνηση θέλει να λύνουν οι δύο χώρες τα προβλήματά τους με διάλογο. Από τώρα το Βερολίνο, μας σπρώχνει σε τραπέζι διαπραγμάτευσης για τη μοιρασιά του Αιγαίου.
Αυτές τις ημέρες ο κίνδυνος έχει αυξηθεί στο κεντρικό Αιγαίο, επειδή η Άγκυρα έχει δεσμεύσει μεγάλη θαλάσσια περιοχή για ασκήσεις με πραγματικά και μη πυρά.
Ακόμη και την 25η Μαρτίου παραβιάζουν παλαιότερη συμφωνία μας περί Εθνικών και Θρησκευτικών Εορτών και των 2 χωρών και πραγματοποιούν άσκηση με πραγματικά πυρά. Το ίδιο και το Πάσχα.
Και σήμερα συνεχίζουμε την ψηφοφορία για τη Μακεδονία μας.
Μην το ξεχνάτε. Για να καταλάβετε πόσο ηλιθίως και ανοήτων φερόμεθα στην υπόθεση του γειτονικού κρατιδίου, βγήκε μια ολόκληρη σειρά από ΜΚΟ των Σκοπίων και μας κατηγορούν για γενοκτονία των Μακεδόνων, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας όλα αυτά για το 1913, για εγκλήματα πολέμου και ζητάνε να αναγνωρίσουμε δημόσια διεθνώς όλα τα εγκλήματα που κάναμε σε βάρος της Μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα. Ο τίτλος μάλιστα των ανακοινώσεων που μεταδόθηκαν και από τουρκικά πρακτορεία είναι ο Μακεδονικός λαός κατηγορεί την Ελλάδα για γενοκτονία. Και υπογράφουν το διεθνές κίνημα για τα μακεδονικά ανθρώπινα δικαιώματα, η Ηνωμένη Μακεδονική Διασπορά, το Παγκόσμιο Μακεδονικό Συμβούλιο. Το Μακεδονικό εντός εισαγωγικών!!
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πόσο εγκληματίες είναι όλοι αυτοί οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, όλα αυτά τα αθύρματα πολιτικής σκέψης που με τις πολιτικές επιλογές τους ανοίγουν πόρτες και καθιστούν ακόμα πιο ευάλωτη την άμυνά μας εν καιρώ μνημονίου.
Την ίδια ώρα, οι Τούρκοι μας ειρωνεύονται ότι κάθε φορά για οποιαδήποτε τριβή μαζί τους, καταφεύγουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ήδη με μεγάλη δόση ειρωνείας ο Γιλντιρίμ είπε ότι δεν έπρεπε η Ελλάδα να πάει το θέμα των στρατιωτικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.»
crashonline
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.