Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Λινός: Αντί του Χώρου Υγειονομικής Ταφής, να δημιουργηθεί Διεθνές Πνευματικό Ιδρυμα στο Γραμματικό

Γραμματικό, ώρα μηδέν

Λινός: Αντί του Χώρου Υγειονομικής Ταφής, να δημιουργηθεί Διεθνές Πνευματικό Ιδρυμα στο Γραμματικό

Η πρόταση του καθηγητή Ιατρικής Δημήτρη Λινού στην Περιφέρεια Αττικής 

Τις δραματικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων αλλά και στο περιβάλλον της περιοχής της Ανατολικής Αττικής από το ενδεχόμενο της λειτουργίας των Χώρων Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων και Απορριμμάτων (ΧΥΤΥ) στο Γραμματικό Αττικής επισημαίνει με επιστολή του προς την Περιφέρεια Αττικής ο καθηγητής Ιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Δημήτρης Λινός και ζητεί από την Περιφερειάρχη κυρία Ρένα Δούρου να κάνει την ανατροπή: αντί για τους επιβαρυντικούς για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον ΧΥΤΥ προτείνει τη δημιουργία ενός μοναδικού Διεθνούς Πνευματικού Ιδρύματος, που να σηματοδοτήσει την πολιτισμική και οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή αλλά και τη χώρα. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ “Λινός: Αντί του Χώρου Υγειονομικής Ταφής, να δημιουργηθεί Διεθνές Πνευματικό Ιδρυμα στο Γραμματικό”
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.