Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ο 4ος Αγώνας Ραμνούς - Γραμματικό 11 χιλιομέτρων

Οι συνεργαζόμενοι σύλλογοι του Γραμματικού μαζί με την τοπική κοινότητα  κατάφεραν και φέτος να διοργανώσουν με επιτυχία την ετήσια αθλητική εκδήλωση. Εμείς εδώ στον Βαρνάβα εμφανιζόμαστε ανίκανοι να συνεργασθούμε για να οργανώσουμε οτιδήποτε ..... Κοινωνική συνοχή ανύπαρκτη. Δελτίο Τύπου
Για άλλη μια χρονιά στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 4ος Αγώνας Δρόμου Ραμνούς - Γραμματικό στην πανέμορφη και ιστορικής σημασίας περιοχή. Με εκκίνηση έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους τις Αττικής την αρχαία πόλη Ραμνούντα, αθλητές φίλοι συναθλητές διάνυσαν μια πανέμορφη διαδρομή ανάμεσα στους ατελείωτους αμπελώνες ποικιλίας από την αρχαία εποχή, ανάμεσα σε ελαιώνες με αρκετές παρατεταμένες ανηφορικές και κατηφορικές κλήσεις.
Ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία Γραμματικού. Πριν την εκκίνηση του αγώνα των 11χλμ. προηγήθηκε αγώνας δρόμου παιδιών 350μ. περίπου που είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου ο δυναμικός σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Γραμματικού. Ο τερματισμός επιφύλασσε σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά εδέσματα γλυκά και αλμυρά, λάδι εκλεκτό θεραπευτικό από την οικογενειακή επιχείρηση με την επωνυμία alpha Pi απ του κου Δημήτρη Κατσανού, καθώς και άφθονο κρασί από τις τοπικές ποικιλίες τις Ραμνούσιας γης προσφορά της οικογένειας Οινοποιείου Καζαζακη. Φυσικά χωρίς την δυναμική προσφορά και παρουσία του δραστήριου συλλόγου γυναικών Γραμματικού για άλλη μια φορά που επιμελήθηκαν με αγάπη τον μπουφέ και όχι μόνο δεν θα μπορούσε να μην  έχει τέτοια επιτυχία η όλη εκδήλωση.
Σε μια επιτυχημένη εκδήλωση σημαντικό ρόλο έχουν και οι τοπικοί φορείς καθώς και οι χορηγοί μας. Με την υποστήριξη του Δήμου Μαραθώνα και ιδιαίτερα της Δημοτικής Κοινότητας Γραμματικού του Δήμου Μαραθώνα της προέδρου κας Σοφίας Σιδέρη,  καθώς των τοπικών επαγγελματιών και όχι μόνο.
Εκ μέρους του Τελμησσού, ως κύριος διοργανωτής, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους τους φίλους
συναθλητές που έλαβαν μέρος και μας τίμησαν με την παρουσία τους στον 4ο Αγώνα Δρόμου Ραμνούς - Γραμματικό, όλους τους συνδιοργανωτές εθελοντές και φυσικά όλους τους επαγγελματίες και επιχειρήσεις που συνέβαλαν για άλλη μια φορά στην επιτυχία της εκδήλωσης μας. Η παρουσία και η προσφορά σας μας τιμά ιδιαίτερα. Με μεγάλη μας χαρά θα σας περιμένουμε και στον 5ο Αγώνα Δρόμου Ραμνούς - Γραμματικό στις 10 Μαρτιου 2019! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας το 2019!

Δείτε τα αποτελέσματα στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.telmissos.gr/images/FINAL_RESULTS_RAMNOUS-GRAMMATIKO-2018.pdf

https://www.dimotisnews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.