Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Διάκριση για τo Athens Flying Week

Με τη διάκριση της πιο «ταχέως αναπτυσσόμενης διοργάνωσης στο χώρο του θεματικού τουρισμού» στο πλαίσιο της συνάντησης Treasures of Greek Tourism τιμήθηκε η Αεροπορική Εβδομάδα της Αθήνας Athens Flying Week.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Athens Flying Week, Παναγιώτης Ποδηματάς, παραλαμβάνοντας το βραβείο τόνισε την τεράστια σημασία της ανάπτυξης του θεματικού τουρισμού σε όλα τα επίπεδα και ευχαρίστησε τους περισσότερους από 300.000 θεατές που τα 6 συνεχή χρόνια της διοργάνωσης γέμισαν τα αεροδρόμια του Τατοΐου και της Τανάγρας συμμετέχοντας στον ενθουσιασμό της αεροπορικής ιδέας.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Ποδηματάς τόνισε: «Η βράβευση αυτή μας δίνει μεγάλη χαρά καθώς αποτελεί την αναγνώριση του τουριστικού κόσμου για το ρόλο της Athens Flying Week στην ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού. Αντίστοιχα airshows σε όλο τον κόσμο αποτελούν πόλο έλξης μεγάλου αριθμού επισκεπτών. Η Athens Flying Week το αρτιότερο airshow της νοτιοανατολικής Ευρώπης, μετά από έξι συνεχόμενα χρόνια παρουσίας, είναι πια θεσμός όλο και περισσότερο δημοφιλής στην Ελλάδα και διεθνώς. Φέτος, περισσότεροι από 3000 επισκέπτες ταξίδεψαν στην Αθήνα από το εξωτερικό για να παρακολουθήσουν το airshow μας. Ελπίζουμε στην αύξηση του αριθμού αυτού τα επόμενα χρόνια και υποσχόμαστε να διατηρήσουμε το ενδιαφέρον και την αδρεναλίνη σας στα ύψη».
Ο κ. Ποδηματάς στάθηκε ακόμα και στον ρόλο του ΕΟΤ, που όπως είπε αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα της διοργάνωσης αυτής στο χώρο του θεματικού τουρισμού στηρίζει έμπρακτα την πρωτοποριακή αυτή διοργάνωση.
Πλούσια σε συμμετοχές και θέαμα η Athens Flying Week έχει φιλοξενήσει μέχρι σήμερα πτητικά σχήματα 20 χωρών Ευρώπης, Αμερικής και Αφρικής.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.