Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Εμπλοκή στη χρηματοδότηση της αποχέτευσης του Μαραθώνα


Τον Μάρτιο η δημοπράτηση για το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι
Στα μεγάλα έργα που τρέχουν αυτή τη στιγμή από την ΕΥΔΑΠ, αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Γιάννης Μπενίσης, ο οποίος στάθηκε στην κατασκευή των βιολογικών σταθμών στους Δήμους Ραφήνας-Πικερμίου, Μαραθώνα και Σαρωνικού.

Όπως είπε, η δημοπράτηση του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Ραφήνας-Πικερμίου στο Πλατύ Χωράφι, συνολικού προϋπολογισμού 250 εκατομμυρίων ευρω, αναμένεται στα μέσα του ερχόμενου Μαρτίου.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον Γιάννη Μπενίση, για το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων Μαραθώνα στη θέση Λούτσα Γραμματικού, συνολικού προϋπολογισμού 200 εκατομμυρίων ευρω, σημειώθηκε εμπλοκή στη χρηματοδότηση αφού ζητήθηκε να δικαιολογηθεί το μεγάλο υψόμετρο που έχει χωροθετηθει.
Σε ό,τι αφορά, στην κατασκευή του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Σαρωνικού, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου έγινε γνωστό ότι δόθηκε στο Δήμο περιθώριο έως τον ερχόμενο Φεβρουάριο προκειμένου να εγκριθεί η χωροθέτησή του στο Βιομηχανικό Πάρκο (ΒΙΟΠΑ) Καλυβίων.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.