Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Ντροπή σας κ. Λαμπαρού.....

Σχολιάζει ο Κυριάκος Γκίκας!!
 index
Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλετε στο διαδίκτυο για την αντιδήμαρχο παιδείας
του δήμου Μαραθώνα Δήμητρα Λαμπαρού. Η κ. Λαμπαρού ανέλαβε να ενημερώσει την αντιπροσωπία των 15μελων των σχολείων ότι ο Ηλίας Ψηνάκης δεν θα παραβρεθεί στην συνάντηση.
Διαβάστε παρακάτω:

Καταγραφή
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Όταν ένα νέο παιδί, δημόσια εκφράζει τέτοια απογοήτευση, για εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής, τότε... τότε θα πρέπει ΟΛΟΙ μας, να ψάξουμε λαγούμι να κρυφθούμε. Γιατί αν κατάλαβα καλά, η Ναταλία, μας χαστούκισε ΟΛΟΥΣ! Όλους εμάς, ως κατοίκους του ενιαίου Δήμου Μαραθώνα, ως πολίτες τελευταίας κατηγορίας, ανίκανοι να επιλέξουμε δημοτικούς άρχοντες που θα στέκονται στο ύψος των περιστάσεων. Ο Ψινάκης, δεν δέχεται να δει την αντιπροσωπεία των μαθητών, που ζητούν το απόλυτο αυτονόητο: Το δικαίωμά τους, να ζήσουν μια ζωή, χωρίς τον εφιάλτη των σκουπιδιών και το μολυσμένο περιβάλλον. Μια ζωή, που δεν θα κόβεται στην μέση ή ακόμα και στην αρχή της, από καρκίνους, λευχαιμίες και τερατογεννέσεις. Αυτό που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών - δημοτών του Μαραθώνα απαξιεί τόσα χρόνια να πράξει και να προστατεύσει την υγεία της και την υγεία των παιδιών της, αναλαμβάνει να το κάνει η νεολαία μας. Και ορθώνει το ανάστημά της, μπροστά σ' όλους εμάς και στην εξουσία... τοπική και περιφερειακή... Και ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ, οι σημερινοί έφηβοι και αυριανοί πολίτες και ψηφοφόροι... Κι ο δήμαρχος κρύβεται και η αντιδήμαρχος... "Παιδείας και Πολιτισμού", εκφράζεται ανεπίτρεπτα. Ξέρετε, κυρία Λαμπαρού... η Παιδεία και ο Πολιτισμός, δεν εκπροσωπούνται με τίτλους... Εκπροσωπούνται με την συμπεριφορά μας, με το ήθος μας, και με την στάση μας στα μικρά και στα μεγάλα της ζωής. Κυρία μου, αποτύχατε. Στην θέση σας, θα είχα ήδη υποβάλει την παραίτησή μου. Ναταλία, να μην λυπάσαι για τους εκπροσώπους της Παιδείας... να λυπάσαι γι αυτούς που τους ψήφισαν. Προσωπικά, σ' ευχαριστώ για το χαστούκι που δίνεις σε όλους μας. Προσωπικά, ευχαριστώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που σηκώνουν στους εφηβικούς ώμους τους το βάρος ενός ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, που ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ρίξαμε στους ώμους τους, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ναταλία, συνεχίστε με τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές σας, να μας χαστουκίζετε... ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ. Εμείς, πρέπει να συνέλθουμε και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντί σας, για την γη που σας παραδίδουμε. Να είσαι καλά, κορίτσι μου. Ίσως η κραυγή σου, η κραυγή όλων των συμμαθητών σου, κάποιους να συνεφέρει... έστω και την τελευταία στιγμή...λίγο πριν οι ζωές σας θαφτούν κάτω από εκατομμύρια τόνους σκουπιδιών, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να μπούμε μπροστά για να ακυρώσουμε τον εφιάλτη σας.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.