Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Ειδύλλιο «φωτιά» στον Δήμο Μαραθώνα! Στα κάγκελα οι κάτοικοι μετά την αποκάλυψη!

Στα κάγκελα βρίσκονται οι κάτοικοι του Μαραθώνα μετά την αποκάλυψη του «κρυφού δεσμού» του νεαρού ζωηρού Αυτοδιοικητικού παράγοντα και της σκιρτσόζας γραμματέας!
Ο Μπούμπης και η Μπούμπα του όσο και να προσπαθούν να κρυφτούν η «χαρά» δεν τους αφήνει…!
Πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις (;) πλέον μόνο στον επάνω όροφο, εξάλλου πολλοί πήγαν και ήρθαν για να τον ξαναφέρει κοντά της…Και η υποχρέωση είναι μεγάλη..!!

Τα χαζογελάκια έχουν γίνει αντιληπτά από όλους και το ειδύλλιο γνωστό. Και καλά αυτό είναι προσωπικό και δεν μας αφορά θα πει κάποιος. Σωστά! Έλα όμως που η Μπούμπα νομίζει ότι έγινε ο Άρχων της πόλης και λειτουργεί σα να είναι τσιφλίκι της η περιοχή!
Αλήθεια οι κάτοικοι τι λένε; τόσο το κόλλημα πια του Μπούμπη με την Μπούμπα του, κι έτσι παίρνουν τα μυαλά της αέρα…. Από την άλλη οι κάτοικοι του συγκεκριμένου Δήμου λένε να πάρουν τα βουνά ………
https://difernews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.