Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ ΞΑΝΑ;

 ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΚΆΤΟΙΚΩΝ ΒΑΡΝΆΒΑ - Όσοι και όσες αγαπάτε τον Βαρνάβα, και δεν μπορείτε να αποδεχτείτε αυτή την άδικη κατάσταση που έχει συντελεστεί στην περιοχή μας από το 2009, ενταχθείτε στην Ομάδα μας με ένα απλό Like. Τα σχόλιά σας ευπρόσδεκτα ..Επισκευαστείτε την Ιστοσελίδα μας http://tetrapolisplus.blogspot.gr/2017/11/blog-post.html και το Facebook ΕΔΩ
 Πανοραμική εικόνα Ν. Μάκρης, στο παράλιο μέτωπο με το λιμάνι  (ΦΩΤΟ: )

Πανοραμική εικόνα Ν. Μάκρης, στο παράλιο μέτωπο με το λιμάνι

Διακαής πόθος ομάδας κατοίκων της Ν. Μάκρης να ξαναδούν τη περιοχή τους αυτοτελή δήμο πάλι. Όνειρο θερινής νυκτός θα πουν κάποιοι, καθώς η Κυβέρνηση διά του αρμόδιου υπουργού είναι κατηγορηματικά αντίθετη με αλλαγές στον χωροταξικό σχεδιασμό του Καλλικράτη. Εν τούτοις επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, η συγκεκριμένη ομάδα κατοίκων αγωνίζεται για τ’ όνειρο, ακόμα κι αν φαντάζει απραγματοποίητο, προς τούτο καλούν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου όσους συντοπίτες τους επιθυμούν να συστρατευθούν μαζί τους για την επίτευξη του στόχου.
Ακολουθεί η πρόσκληση όπως δημοσιεύτηκε στο τοίχο της Επιτροπής κατοίκων Ν. Μάκρης «Νέος Καλλικράτης»: 
Όσοι και όσες αγαπάτε τη Νέα Μάκρη, και δεν μπορείτε να αποδεχτείτε αυτή την άδικη κατάσταση που έχει συντελεστεί στην περιοχή μας από το 2009,και λέγεται "Δήμος Μαραθώνος", καλείσθε να δώσετε το παρόν στο de facto στις 3 -12-2017 ημέρα Κυριακή, και ώρα 10.30 το πρωί σε μια συνάντηση, για μια προσπάθεια να δρομολογήσουμε μαζί όλες εκείνες τις ενέργειες που χρειάζονται στα πλαίσια του νόμου Καλλικράτη, που θα επιτρέψουν ξανά στην αγαπημένη μας περιοχή να αποκτήσει υπόσταση. Δεν υπαρχουν δικαιολογίες..πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε από κοινού η ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΔΗΜΟΣ! ! ! ! !Να είστε όλοι εκεί!
Για την ιστορία να πούμε ότι στον αρχικό σχεδιασμό του Καλλικράτη η Ν. Μάκρη θα ενώνονταν με τη Ραφήνα. Εν τούτοις το μικροπολιτικό συμφέρον και το προσωπικό όφελος των τότε δημάρχων των δύο πόλεων, έφεραν το σημερινό αποτέλεσμα, που ένωσε τη Ν. Μάκρη με περιοχές που ουδεμία σχέση έχουν χωροταξικά αλλά και πολιτισμικά με τη τοπική ενότητα της Ν. Μάκρης.
Συμπέρασμα: Λανθασμένες επιλογές δημοτικών αρχών ακολουθούν τους κατοίκους μια ζωή ακόμα κι αν οι δήμαρχοι έχουν πάει σπίτι τους.
Τρανό παράδειγμα η Αγ. Παρασκευή που έχασε σταθμό του μετρό στην πλατεία της από βλακεία της τότε δημοτικής αρχής, με το σταθμό να κατασκευάζεται αρκετά μακριά στο γειτονικό Χαλάνδρι. Εξέλιξη που ταλαιπωρεί τους κατοίκους κι άλλων όμορων περιοχών.
Όπως συνέβη και στη Ραφήνα, που έμεινε ουσιαστικά χωρίς υποδομές – προαστιακός, λιμάνι, λεωφ. Φλέμινγκ κ.α. – από προηγούμενη δημοτική αρχή του δήμου Ραφήνας, με επαπειλούμενη την οριστική καταστροφή του οικοσυστήματος του Μ. Ρέματος χωρίς την εξάλειψη του κινδύνου πλημμύρας, απ’ τη σημερινή δημοτική αρχή του Καλλικρατικού  δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.
Δήμαρχοι έρχονται και παρέρχονται οι κακές επιλογές τους όμως σε έργα υποδομών, μένουν και ταλαιπωρούν κυρίως τους απογόνους όλων, αλλά και τους νεότερους εξ ημών. 
http://www.kirkinews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.