Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Το πάρτι και ο «απόβλητος» αιρετός

Tης Νίνας Φράγκου
Κανείς δεν αναφώνησε «Oh mon dieu…» όταν παρέλαβε την πρόσκληση της οικογένειας Ζέιν για το πάρτι της για την οδό που ανέγραφε και ήταν η Πέτρου Ράλλη.
Μια λεωφόρος που τα τελευταία δύο χρόνια βλέπει σε συγκεκριμένο χώρο, αυτόν που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης να παρελαύνουν Ferrari, Porsche Cayenne, Lamborghini και άλλα συναφή τετράτροχα όνειρα.
Το πάρτι των Λιβανέζων Κροίσων συγκέντρωσε πάνω από πεντακόσια άτομα και εκεί δεν συναντήθηκαν μετά από καιρό η κυρία Μαριάννα Λάτση και ο πρώην πλέον φίλος της Δήμαρχος Μαραθώνα, κύριος Ηλίας Ψινάκης.
Οι καλά ενθυμούμενοι θα θυμούνται ότι η αποκλειστική είδηση για την αποπομπή του κυρίου Ηλία Ψινάκη από τον πολύ στενό κύκλο της κυρίας Λάτση βγήκε από το Newpost και την γράφουσα, προκαλώντας σεισμική δόνηση στα κοσμικά δρώμενα.
Το συγκεκριμένο βράδυ απλά συνυπήρξαν από απόσταση στον ίδιο χώρο, αφού η κυρία Λάτση γνώριζε εκ των προτέρων ότι ο κύριος Ψινάκης θα έδινε το παρόν και φυσικά δεν αντάλλαξε ούτε κουβέντα μαζί του.
Οι πληροφορίες μου μάλιστα λένε ότι οι οικοδεσπότες είχαν φροντίσει χωροταξικά να υπάρχει τεράστια απόσταση από το τραπέζι της κυρίας Λάτση με αυτό του Δημάρχου Μαραθώνα.
Ο τελευταίος «απόβλητος» πλέον από τον στενό φιλικό κύκλο της κόρης του καπετάν-Γιάννη, περιορίστηκε σε χαλαρές κουβέντες με κάποιους από τους καλεσμένους και τον ομόλογό του της Μυκόνου, κύριο Κωνσταντίνο Κουκά.
Ο τελευταίος, απολαμβάνει μέρες χαλάρωσης στην Αθήνα το περισσότερο διάστημα, δίνοντας το παρόν σε πάρτι και νυχτερινές εξόδους, τις οποίες λατρεύει.
Το συγκεκριμένο κάλεσμα πάντως είχε τρελό κέφι, χορό και ηχηρούς καλεσμένους από τον χώρο του επιχειρείν και της ναυτιλίας οι οποίοι απόλαυσαν την φιλοξενία ων Ζέιν.
Μιας οικογένειας η οποία λατρεύει να διασκεδάζει με τους φίλους της, κάτι που έχει φανεί πολλές φορές στα καλέσματά της, όπως το βράδυ στον Βέρτη.
Ο τελευταίος, έμεινε στην πίστα μέχρι τις έξη και μισή το πρωί, όταν αποχώρησαν και οι τελευταίοι εναπομείναντες μιας glam βραδιάς.
Ο κύριος Ψινάκης​ είχε αποχωρήσει πολύ νωρίτερα, πιθανότατα επειδή ένοιωθε παραγκωνισμένος….
Πηγή: newpost.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.