Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Προχωρά η μελέτη κατασκευής Κέντρου Αυτόνομης Διαβίωσης Αυτιστικών Παιδιών στον Βαρνάβα

Σκοπός του σχεδίου, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, είναι η εκπόνηση του συνόλου των απαιτούμενων επιμέρους μελετών.

Προχωρά η μελέτη κατασκευής Κέντρου Αυτόνομης Διαβίωσης Αυτιστικών Παιδιών Με στόχο τη δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος για την εκπαίδευση και διαβίωση των παιδιών που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος υπέγραψαν προγραμματική σύμβαση για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο «Επικαιροποίηση και ολοκλήρωση μελετών του έργου Κατασκευή Κέντρου Εκπαίδευσης Αυτιστικών Παιδιών Αυτόνομης Διαβίωσης», προϋπολογισμού 199.875 ευρώ.

Σκοπός της μελέτης, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της, είναι η εκπόνηση του συνόλου των απαιτούμενων επιμέρους μελετών, καθώς και η προετοιμασία του φακέλου για κατάθεση προς τις αρμόδιες υπηρεσίες για την κατασκευή του εν λόγο κτιριακού συγκροτήματος στην κοινότητα Βαρνάβα Αττικής, στον δήμο Μαραθώνα.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.