Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Προχωρά η μελέτη για την κατασκευή του Κέντρου Αυτόνομης Διαβίωσης και Εκπαίδευσης Αυτιστικών Παιδιών στο Βαρνάβα


Προγραμματική Σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο «Επικαιροποίηση και ολοκλήρωση μελετών του έργου «Κατασκευή Κέντρου Εκπαίδευσης Αυτιστικών Παιδιών Αυτόνομης Διαβίωσης», προϋπολογισμού 199.875 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμος.
Σκοπός της μελέτης, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας, είναι η εκπόνηση του συνόλου των απαιτούμενων επιμέρους μελετών, καθώς και η προετοιμασία του φακέλου για κατάθεση προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες Δόμησης, για την έκδοση οικοδομικής άδειας, για την κατασκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων που αφορούν το κτιριακό συγκρότημα για τη στέγαση του Κέντρου Αυτόνομης Διαβίωσης και Εκπαίδευσης Αυτιστικών Παιδιών (Κ.Α.∆.Ε.Α.Π.) στη Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα του Δήμου Μαραθώνος.
Με τη δημιουργία και λειτουργία του εν λόγω Κέντρου, θα δημιουργηθεί ένα ιδανικό περιβάλλον για την εκπαίδευση και διαβίωση των παιδιών που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού.
Τέλος, σημειώνεται ότι την ανάθεση της μελέτης, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την παρακολούθηση και την οριστική παραλαβή της αναλαμβάνει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
 Από τo Dimotisnews
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.