Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωρωπού και η Επιτροπή Αγώνα Ωρωπού απέτρεψαν πλειστηριασμό οικίας

Απέτρεψαν πλειστηριασμό, σήμερα 11 Οκτωβρίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Ωρωπού και η Επιτροπή Αγώνα Ωρωπού, στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα.
Μια ακόμα πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Ωρωπού όπου έδειξε την αλληλεγγύη του αλλά και το ανθρώπινο πρόσωπο του διαδραματίστηκε, σήμερα, στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, (Καπανδρίτι), όπου συμπολίτης μας κινδύνευσε άμεσα να χάσει το σπίτι του αλλά και ένα οικόπεδο για χρέη προς Τράπεζα.

Τελικά η δυναμική παρουσία των μελών του Εμπορικού Συλλόγου αλλά και της Επιτροπής Αγώνα Ωρωπού, όπου προέβησαν σε κατάληψη της αίθουσας,  απέτρεψαν την εκδίκαση της υπόθεσης αναγκάζοντας τα μέλη του Δικαστηρίου να μην ανέβουν στην έδρα.
Δυστυχώς κι άλλοι κάτοικο του Δήμου Ωρωπού βρίσκονται σε αντίστοιχη κατάσταση εξαιτίας χρεών προς τράπεζες η το Δημόσιο και ο κίνδυνος απώλειας περιουσιακών τους στοιχείων ελλοχεύει.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωρωπού, όπως μας δήλωσε ο Πρόεδρος του, θα είναι παρόν όπου κι αν του ζητηθεί να συμπαρασταθεί στους συμπολίτες που τυχόν θα βρεθούν με το φάσμα της απώλειας περιουσιακών στοιχείων τους.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.