Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΗΛ. ΨΙΝΑΚΗ.

Από το Blog Σάτιρα & Χιούμορ

Γράμμα στο φίλο μου τον Διονύση,


Αγαπητέ Φίλε, ...με όσα ακούγονται στα "στέκια" … οτι ο “Λιάκος” μας" πρόκειται να υποβάλλει ξανά υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές του 2019 κλπ … HELP
Το ότι ο ίδιος και το τσούρμο του δεν υπάρχει περίπτωση να ντραπούν είναι γνωστό. Εδώ περιφέρουν το τίποτά τους σαν φουσκωμένοι διάνοι και θα ντραπούν πάλι με τα προεκλογικά τους ψέματα;


    Μα το ψέμα τους τρέφει!
    Η κοροϊδία είναι ο αέρας που αναπνέουν.
    ΘΑ ΚΗΡΥΣΑΝ πόλεμο κατά της διαπλοκής.
    ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ τάξη στα οικονομικά του Δήμου.
    ΘΑ ΞΕ-ΜΑΡΑΖΩΝΑΝ τον Δήμο Μαραθώνα.

Απατεωνίστικες εκφράσεις. Αυτή που εμφάνιζαν τάχα ότι μόνο η παράταξη του μάνατζερ  είναι ικανή να  κυβερνήσει τον τόπο. Ιδού λοιπόν τα αποτελέσματα  της κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης.

Ε
δώ και τρία χρόνια είναι απών από κάθε δραστηριότητα της καθημερινής μας ζωής είτε σε ευχάριστες στιγμές, είτε πολύ περισσότερο σε δυσάρεστα συμβάντα, χιόνια – φωτιές – ΧΥΤΑ – νταμάρι και πολλά ακόμα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Όμως την ίδια στιγμή δεν χάνει τον χρόνο του να βρίσκεται εκτός Δήμου ... στην Μύκονο, ή σε κοσμικές εκδηλώσεις της "υψηλής" κοινωνίας και σε πάνελ πανελλαδικής εμβέλειας.

Πλήρης η έλλειψη οράματος, προγραμματισμού, οργάνωσης, μεθοδικότητας αλλά και ευπρέπειας που διέπει την κουλτούρα του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής

Διονύση Φίλε μου,
Δεν έχουν κάνει το παραμικρό. Παντού σκουπίδια παράνομες χωματερές και εστίες πυρκαγιάς. Τα σκουπίδια και τα κλαδέματα ξεχειλίζουν στους δρόμους, (όχι μόνο τους κεντρικούς, στους υπόλοιπους), όπως και στις παραλίες. Επιπλέον και όχι μόνο κανένα νέο έργο δεν έχει ξεκινήσει από εποχής Λουΐζου, αλλά έχουν σταματήσει και όσα ήταν σε εξέλιξη. Επιπλέον πολλές από τις προμήθειες του Δήμου φαίνεται να γίνονται με “απ' ευθείας αναθέσεις” και όχι με διαγωνισμούς. Δεν μιλάμε βέβαια και για τις … “υπερτιμολογήσεις” και για άλλα τινά …οπως ακούγονται. Ψηφίσαμε Ψινάκη για να ξεφύγουμε από τους προηγούμενους “κλέφτες”, (γιατί κατά τα άλλα η πόλη ήταν πολύ καλλίτερη από σήμερα) και όχι για να αλλάξουμε “κλέφτες” και να βρωμίσουμε.

Φίλε μου …. σε  κουράζω, αλλά η αγανάκτηση μου δεν περιγράφεται

Ο Ψινάκης συνηθίζει να λέει επιστρέφοντας απο διακοπές ... στην Μύκονο.. «Είμαι πτώμα, πίσω στο Μαραθώνα για δουλειά ...», ποια δουλειά ρε φίλε … ο κόσμος το έχει “τούμπανο”  ότι είναι σε μόνιμες διακοπές και ασχολείται μόνο με τον εαυτό του … με στόχο να βάλει υποψηφιότητα … στον Δήμο Αθηναίων. Δυστυχώς όμως για εμάς  δεν του "έκατσε" αφού έφαγε "πόρτα" από "φίλους και κολλητούς" . Επανέρχεται τώρα πίσω με ένα μεγάλο “come back”.. στην Βίλα του στον ΜαραΖώνα (εικόνα) ζητώντας από τους νέους αντιδημάρχους να γίνουν “κυνηγοί κεφαλών" – ψηφοφόρων με κάθε κόστος για να σώσουν ότι δεν σώζεται. Είναι όμως ΑΡΓΑ, … η ζημιά που προκάλεσε στην "παράταξη" είναι μη αντιστρέψιμη.

Τίποτα δεν προχωράει, εκτός από το Rotation των Συμβούλων της πλειοψηφίας στις έμμισθες θέσεις  και την απόκτηση από αυτούς της κάρτας «Εντεταλμένου Συμβούλου» με όλα τα τυχερά …

Άλλαξε ακόμα και το σήμα του Δήμου μας που ήταν παγκοσμίως γνωστό που συμβολίζει αυτή καθ' αυτή την ιστορία του, την οποία σεβάστηκαν όλες οι προηγούμενες διοικήσεις από το 1961 μέχρι σήμερα. 

Μια πικρή αλήθεια που γευόμαστε τώρα ... ότι ο Ψινάκης είναι ο αλωσίας και “εφιάλτης” του δήμου Μαραθώνα, που συνεχίζει να “χαριεντίζεται” στο social media μοστράροντας τον εαυτό του, κοροϊδεύοντας την κοινωνία (και κανένα έργο για τον δήμο του).
Είναι κοινή και πανθομολογούμενη η διαπίστωση ότι πλέον δεν λειτουργεί τίποτα (παρά τις φιλότιμες προσπάθειες ελαχίστων).

Φίλε Διονύση,
ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ λοιπόν της υποβολής υποψηφιότητας που δεν θα βρει ούτε την ψήφο του, ούτε και όσοι τολμήσουν να τον ακολουθήσουν μέχρι τέλος. (Θα τους αποκαλύψουμε εν καιρώ)

     Δεν ντρέπονται οι γελοίοι;   Στους μόνους που κηρύττουν πόλεμο με την απραξία τους είναι οι δημότες, οι μικροεπιχειρηματίες κι ολόκληρη η κοινωνία των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Μαραθώνα.
     Στο μόνο που βάζουν σε τάξη είναι οι καρέκλες που θέλουν να μοιραστούν, για να μη σκοτωθούν μεταξύ τους και χάσουν την μαρμίτα με το μέλι.
Μέχρι τις εκλογές θα δούμε πολλά … οπως την συνέχεια αρκετών ακόμα “ανεξαρτητοποιήσεων” ή “παραιτήσεων” όπως και το πρόστιχο παιχνίδι των “μεταγραφών” της τελευταίας στιγμής σε άλλες παρατάξεις.

Έτσι λοιπόν, φίλε Διονύση,

ΛΕΩ ΟΧΙ, στους αιρετούς της δημοτικής πλειοψηφίας, όσο έχουν ένα “τοιούτο” (= τέτοιο)  αρχηγό μαζί τους.

Με Χαιρετισμούς ο Φίλος σου
Μιχάλης Αποστολόπουλος
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.