Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΈΝΤΟΝΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Ανασχηματίζοντας ... την κατάντια του!

Οι αναμενόμενες ανακατατάξεις..φέρνουν αναταράξεις.
Το καλοκαίρι μπορεί να τελειώνει αλλά ο Σεπτέμβριος αναμένεται ιδιαίτερα θερμός για τα πολιτικά δρώμενα του Δήμου μας. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από τα πολιτικά πηγαδάκια ο Δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης αφουγκραζόντας την κοινή γνώμη των πολιτών και μελετώντας προσεκτικά το που χρειάζεται αναβάθμιση ο κάθε τομέας του δήμου είναι έτοιμος να ξαναμοιράσει την τράπουλα, μιας και όλοι και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Μεταφράζοντας τόσο τα μηνύματα όσο και την ανησυχία των αιρετών, αντιλαμβανόμαστε ότι όσοι παράγουν ουσιαστικό έργο αναμένεται να λάβουν πιο καίριες θέσεις και όσοι λιμνάζουν τον δήμο θα αντικατασταθούν από νέα πρόσωπα ώστε να επιτευχθεί η αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Οι επικείμενες ανακατατάξεις έχουν επιφέρει τον εκνευρισμό καθώς και κάποιες σπασμωδικές κινήσεις στους εκλεχθέντες μιας και όλοι ανησυχούνε για την θέση τους.
Τον τελευταίο λόγο πάντως, θα τον έχει ο Δήμαρχος,που για την ώρα αφήνει τους αγχωμένος αιρετούς..να αγχώνονται περισσότερο και να επιδίδονται καθημερινά σε νέα σενάρια για την επομένη μέρα...
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.