Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θ. Ρούσσης υποδέχθηκε την «Ασημένια» Βαλκανιονίκη της Ιστιοπλοΐας Προβελέγγιου-Μποντίδου Αμαλία

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης υποδέχτηκε, σήμερα, Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, μετά από πρόσκλησή του στο Γραφείο του, την Αμαλία Προβελέγγιου-Μποντίδου, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, στην κατηγορία Laser Radial, στους 50ους Βαλκανικούς Ιστιοπλοϊκούς Αγώνες που διεξήχθησαν στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας.

Το «δικό μας κορίτσι»,  η Αμαλία Προβελέγγιου-Μποντίδου, με την επιτυχία της αυτή συνέχισε την ανοδική της πορεία στα άθλημα της ιστιοπλοΐας τιμώντας το εθνόσημο ως μέλος της  Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοΐας της χώρας μας.
Ο Δήμαρχος  Ωρωπού υποδεχόμενος την  ασημένια Βαλκανιονίκη μας, εξέφρασε  τις ευχαριστίες του  διερμηνεύοντας και τα αισθήματα όλων των δημοτών της πόλης μας για την μεγάλη επιτυχία της αλλά και την αμέριστη στήριξή του  στην προσπάθεια που καταβάλλει.
Επίσης της ευχήθηκε, από καρδιάς να συνεχίσει να προσφέρει στο άθλημα με  ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις για την ίδια, για τα εθνικά μας χρώματα αλλά και για την γενέτειρά της, το Δήμο Ωρωπού. Επίσης τόνισε, ότι ο Δήμος μας θα στηρίζει πάντα τέτοιες προσπάθειες.
Η Εθνική Ομάδα Ιστιοπλοΐας πέτυχε  θρίαμβο στους 50ους Βαλκανικούς Αγώνες της Κωνσταντινούπολης, καθώς  απέσπασε  23 μετάλλια, από τα συνολικά 33.





Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.